Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt a többség, hogy az az ideális ha a férfi az idősebb?
1, Sok nő szereti hangoztatni, hogy a nők előbb érnek, mint a férfiak. Ez valóban így van, de nem úgy, ahogy gondolják, hanem csak biológiailag. Szóval tiniként már be is érik őket a férfiak és ennyi. (Plusz, ha megnézzük, valamiért több férfi szeret hamar lakást, többen alapítanak céget. Ezt a nők "érettebb" dolgot már elfelejthetnék a maguknak mantrázók, mert semmi sem szól emellett.)
2, A legtöbb nőben van egy kis apakomplexus, a felelősség alól szeretnek kibújni és sokan még fel sem nőttek. Emiatt inkább választanak egy idősebbet.
3, Összejöhetnek úgy idősebb pasikkal, hogy alibiszövegeket nyomnak, miközben simán szeretnek beleülni a készbe. Egy idősebb pasinak általában több a pénze és hasonlók.
(Mielőtt jönne a gyk-s női hadsereg, amely érvelni képtelen és mindenre rádob valami egyszerű beszólást, ebben a témában teljesen egyetértett velem az idősebb barátnőm is.)
"A kérdező kommentje:
Nekem az a véleményem , hogy annyi férfi dönget fiatalabbat mint ahány fiatal fiú milfet"
Erre reagálva írtam a döngetést.
"Egyetértek azzal 22es hogy a fiatalabb lányok szereteik hangoztatni , hogy ők érettebbek a fiú kortársaiknál ez nincs így"
Nagy átlagban pedig sajnos ez így van. 3 év kollégium és 2 év albérlet után egyetemista szomszédokkal ezt teljesen biztosra tudom mondani.
Az ember azt gondolná, hogy ha valaki elmegy koleszba annak előbb-utóbb muszáj lesz önállósodnia. Na a srácoknál ez gyakorlatilag sosem történt meg. Mi a lakótársammal ha 4 napot bent voltunk legalább 2 nap biztos főztünk valamit. A srácok soha, zacskós levesen éltek mert 3 év után is csak azt tudták megcsinálni. Ha átmentünk valakihez iszogatni, majd 2 hét múlva megint az előző alkalommal kiürült sörös dobozok még mindig ugyan úgy, ugyan ott voltak az asztalon. Nálunk csajoknál ilyen nem volt. Mindenki főzött, takarított magára. A srácoknak ez nem ment 3 év bent lakás után sem. Inkább jártak koszos ruhában mert nem tudtak mosni. Ha nem tudtak hazamenni hétvégére, hogy anyuka kimossa a ruháikat akkor jártak összeizzadt pólóban vagy vettek új ruhákat.
Most olyan albérletben lakom ahol mindhárom szomszédos lakásban egyetemisták laknak. 2-ben srácok, egyben fiatal pár. Akár hiszed akár nem a srácokhoz minden hétvégén jön ANYUKA takarítani... 100 kilométerről. A másik lakásba meg az egyik srác barátnője járt takarítani. Azóta a srác szakított vele mert össze akart vele költözni a csaj de ő "biztos nem fog a haverjaitól külön költözni, hát őt megfojtotta ezzel a csaj és elvette a szabadságát". Köpni nyelni nem tudtam amikor ezt közölte, 3 éve voltak együtt a csaj meg egy álomnő, szép és okos. De neeem, ő nem költözik össze vele mert akkor mi lesz a bulival és a haverokkal. Inkább szakított.
Ahol a fiatal pár lakik ott is kb ez a helyzet. A csajszi patika rendet tart, főz, mos minden. A srác arra sem képes, hogy összeszedje a szemetet. Mindig panaszkodik a csaj. Mostanában állandóan átjárkál ha itthon vagyok mert a pasi megint csavarog valami haverjával ő meg unatkozik otthon 2 mosás között. A srácnak bár van munkája de majdnem minden hónapban kell kérnie a szülőktől is pénzt mert elherdálja a fizetését.
Szóval nekem ez az 5 év bőven elég volt ahhoz, hogy ne akarjak huszonéves pasit magam mellé. Aki azt mondja, hogy a nők nem érnek hamarabb az egyértelműen nem élt olyan szituációkban ahol ismert volna több hasonló korú férfit és nőt.
Utolsó a vén kecskék is hazaviszik mosni anyuhoz ha nincs feleség... Ez személyiségfüggő nem korfüggő. Vagy persze van hogy a feleség mos hu de illatos jólmenő üzletembernek tűnik aztán majd a nyakadba szakad az egész vagy persze az is lehet hogy takarítónőt fizet :DD
Oké a koleszosok látvnyosan igénytelenek de fiúk lányok is sokan, mások pedig nem. Én semmi különbséget nem tapasztaltam ebben fiúk lányok között... Nem tudom te hová jársz. Oké, az idősebbel hamarabb meglehet elvileg az egzisztencia, de ez nem minden esetben van így, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!