Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kimondtam, hogy "szeretlek",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondtam, hogy "szeretlek", elijesztettem volna?

Figyelt kérdés

33 éves férfi vagyok. Kb. egy hónapja ismertem meg 29 éves nőt. (eredetileg a nő kezdeményezett, elmondása szerint sose volt még ilyen hatással rá egy férfi sem mint én).

Olyan erős kémia van köztünk, hogy mindketten csodálkozunk hogy történhetnek a dolgok ilyen gyorsan. Kimutatjuk egymás felé az őszinte érzéseinket, egyfolytában egymásra gondolunk, reggelente az ő az én első gondolatom, neki pedig én vagyok. Már a nyári közös programokat tervezgetjük, szóval elég komoly mindkettőnk részéről a dolog. Minden nap elmondja, hogy csak rám vágyik, és hogy milyen szerencsés nőnek tartja magát.

Kimondtam neki a varázsszót pár napja: "szeretlek". Ezen meglepődött. Örül, de nem tudja hova tenni. Azóta nagyon kimért, már nem ír rám óránként cuki szívecskés üzeneketet, megváltozott.

Elijesztettem volna?

2019. nov. 14. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, ha menteni akarsz most, vedd elő a kimért stílust, azt a tipikus leszarlak jellegűt, amivel annyi nő lelkét törik össze... na persze nem annyira durván, de egy kicsit vegyél vissza. Ha magamból indulok ki, én ezen elgondolkodnék biztosan. Az elérhetetlenség néha vonzó tud lenni. Amúgy én sem értem, ilyen előzmények után miért lett kimért... Én se hagytam a páromnak, hogy korán kimondja, igazából nem tudom, miért, kicsit féltem, de most ha mindenképp mondani akarta volna, nem ijesztett volna el. Egyébként kb 2-3 hét után már burkoltan sokszor mondta :D szóval ha egy hónapja ismered, tényleg nem értem, mi baja.
2019. nov. 15. 11:38
 12/15 A kérdező kommentje:
11-es: köszönöm! Így fogok tenni :) más választásom nem nagyon van úgy érzem.
2019. nov. 15. 12:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Eddig a terv működik, látványosan letojom a nőt (bár iszonytosan nehezemre esik), nem reagálok rögtön, akkor is csak érzelemmentesen emojik nélkül. Azóta nagyon teper. Eddig azt tetszett ebben a nőben, hogy nála nem kell játszmázni, vele lehet őszinte az ember. Úgy látszik tévedtem, ő se különb sajnos...
2019. nov. 15. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:

14

Hát na, vannak módszerek, amik mindig beválnak. De amúgy tényleg izgató egy nőnek, ha a férfi kicsit hűvös vele. Van min agyalni, hogy vajon mire gondol! Meg persze felmelegíteni is jó.

2019. nov. 15. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mostmár próbáld meg tartani vele, hogy ne ilyen cukimukiskodás legyen, mert azt hamar megunják! Ha nehezedre esik akkor lehet addig munkával tölteni az időt, meg tervekkel.
2019. nov. 15. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!