Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mondja ki előbb, hogy “szeretlek”?
Ha valaki ilyen szabályokat nézeget, inkább ne mondja ki, mert hamarosan úgysem lesz kinek.
Fogalmam sincs, hogy pl a párom vagy én mondtuk ki előbb. És azt sem tudom, hogy ki miben és hogyan kezdeményezett. Arra emlékszem, hogy ő írt nekem először, de én írtam az első hosszabb üzenetet, erre is csak azért, mert az évfordulónkon poénból visszaolvastuk, hogy hogyan kezdődött az egész.
Ne azon kattogj, hogy kinek mit kell mondania előbb és társai. Ha szereted és biztos vagy benne, kimondod. Ha nem vagy benne biztos, akkor nem mondod ki. Az is lehet, hogy neki ez csak egy szó és nem is igazán mondogatja, sok másban meg már rég kimutatta, hogy mi van.
25N
Erre nem tudnám a választ.
Nekem először a barátom mondta. Utána mondtam neki a vonatnál miközben beszélt hogy szeretlek aztán megcsókolt. Nagyon romantikus volt, ahogy meglepődött. Még mindig nagyon imádom.
Ha és amennyiben jó érzéssel tölti el, kimondhatja ezt a szót az, aki pontosan ezt érzi.
Én simán kimondtam mindig az exeimnek, ha így éreztem. Volt hogy megelőztek, volt, hogy nem.
Mindegyik jó volt és senki nem furcsállta, hogy ki lett mondva.
Mondjuk én eddig csak magas érzelmi intelligenciával rendelkező nőkkel voltam, akik tisztán érezték is, hogy szeretem őket.
Pontosan milyen célból kéne neked erre szabály?
29f
Szerintem nincs erre semmilyen szabály, én nőként sokszor mondom a páromnak hogy szeretem csak úgy és ő is ugyanígy mondja mikor hogy jön az emberben az érzés!
Szerintem az a férfi aki nem mondja a párjának az nem eléggé szereti a másikat! De lehet több dologra is gondolni ami akár vissza vezethető a gyermekkorra! A kimondott szavak is éppen olyan fontosak mint a tettek!
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!