Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kimondtam, hogy "szeretlek",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondtam, hogy "szeretlek", elijesztettem volna?

Figyelt kérdés

33 éves férfi vagyok. Kb. egy hónapja ismertem meg 29 éves nőt. (eredetileg a nő kezdeményezett, elmondása szerint sose volt még ilyen hatással rá egy férfi sem mint én).

Olyan erős kémia van köztünk, hogy mindketten csodálkozunk hogy történhetnek a dolgok ilyen gyorsan. Kimutatjuk egymás felé az őszinte érzéseinket, egyfolytában egymásra gondolunk, reggelente az ő az én első gondolatom, neki pedig én vagyok. Már a nyári közös programokat tervezgetjük, szóval elég komoly mindkettőnk részéről a dolog. Minden nap elmondja, hogy csak rám vágyik, és hogy milyen szerencsés nőnek tartja magát.

Kimondtam neki a varázsszót pár napja: "szeretlek". Ezen meglepődött. Örül, de nem tudja hova tenni. Azóta nagyon kimért, már nem ír rám óránként cuki szívecskés üzeneketet, megváltozott.

Elijesztettem volna?

2019. nov. 14. 16:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom miért de ez annyira ijesztő a nőknek mintha tűzzel riogatnák őket.

Lehet hogy tényleg az a legjobb ha csak flegmázol velük és hagyod hogy ők igyekezzenek...

2019. nov. 14. 16:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy mégse gondolja olyan komolyan, mint te? Tök jó volt olvasni az elejét, nagyon hasonlót éltem/élek át egy hasonló ideje megismert férfival. De amikor először mondta ki, hogy szeret, az nem a vég volt, hanem inkább a kezdet, azóta még tökéletesebb minden. Pedig én szűz voltam, amikor megismerkedtünk. Mikor korábban ismerkedtem, ki nem állhattam a gyors tempót, és mindig visszavonulót fújtam. Most végre a megfelelő emberrel találkoztam...
2019. nov. 14. 17:02
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megijedt. Ezért vett vissza. Mert tudatosult benne mit vált ki benned. És bár valószínű, hogy benne is Te csak lehet ez még nem "esett le" neki. Vagy épp tudatosult benne, hogy ő is téged és ettől ijedt meg. Amíg csak úgy voltatok az nem jelent elköteleződést, viszont kimondva már igen. Igen, némely nővel az a legjobb taktika ha úgy építesz kapcsolatot, hogy észre sem veszi. Akkor nincs ellenvetése a közös programokkal szemben, találkák, vacsorák, kézen fogva sétálva.. De mihelyt megkérdezed, hogy akkor mi egy pár e vagyunk lefagy...
2019. nov. 14. 17:27
 4/15 A kérdező kommentje:

Pedig azt már korábban elmondtam neki: "Olyan gyönyörű barátnőm van", erre iszonyatosan boldog volt, majd kiugrott a bőréből, hogy a barátnőjének neveztem és hogy úgy tekintek rá, hogy mi járunk.

Ezért nem értem, hogy változhatott meg egy szó hatására ennyire.

2019. nov. 14. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég furi, hiszen nőként általában csak erre a varázsszóra várunk...

Én lehet, hogy megkérdezném tőle, miért reagált olyan furán, akár az is lehet, hogy valami sebet szakítottál fel neki. Történt vele valami rossz ezzel kapcsolatban, és nem dolgozta fel.

2019. nov. 14. 17:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Persze, rákérdeztem, hogy miért lett ilyen kimért a "szeretlek" szó óta. Azt állítja, hogy egyáltalán nem erről van szó, nehéz napokat él, és hogy örül, hogy kimondtam. Szóval tagadja de egyik pillanatról a másikra nagyon rideg lett köztünk a kommunkáció és napok óta tart. Pontosan attól a pillanattól kezdve. Lehet véletlen egybeesés és tényleg más gondjai vannak, de akkor is fura.
2019. nov. 14. 17:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Huha, hasonló kimondásán kattogok, és még a szitu is hasonló, 1 hónap, bár pár évvel fiatalabbak vagyunk. Pont attól félek, hogy egy all in-re megfutamodna, mert hát erő-ellenerő... és ez olyan komollyá teszi a dolgokat. Annak ellenére hogy már család, barátok találkoztak vele, tehát nyilvánvalóan komoly. Na mindegy. Leírhatnád mi oldotta fel, vagy hogy alakult.
2019. nov. 14. 17:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezzel vagyok gondban, nagyon nem hiányzott egy kapcsolat, a srác meg úgy érzem azt akar. Olyan jól elvoltunk, minek kell neki konkrétan ennyire előremenni, a következő lépés a bemutatás-összeköltözés, nagyon nem akarom..persze hízeleg, hogy már oda van meg vissza, de én nem érzem ezt, csak azt, hogy jó vele.

Sokkal ridegebb lettem vele én is, részben direkt, részben ez jött belőlem, két lépés hátra. Aztán tegnap berágott, délelőtt nem is keresett, úgy megkönnyebbültem, aztán most megint nyomult, ridegebb lettem, megint berágott és szinte már hiányzik, hogy keressen.

Meg kell várni, hogy a nő akarjon teperni, fojtsd vissza, amíg nem vagy biztos benne, hogy ő is oda van, meg vissza. Húzd sokáig. Fordítva is, nem szabad pasikat letámadni ezzel, csak ha már érzed, hogy alig bírja magába fojtani a dolgot.

Kell egy kis empátia, hogy tudj időzíteni.

2019. nov. 14. 19:03
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as: köszönöm a tipped, hasznos volt! Azért gondoltam, hogy örülne, ha kimondanám a szeretlek szót, mert olyanokat mondott, hogy "imádja éjszaka hogy egymás mellett alszik a lelkünk" meg minden randink előtt megírja, hogy még "172 perc van hátra" meg "már csak 43 perc.."

Úgy érzünk mindketten mint két tini. Lényegében kerülgettük a "szót", meg körülírtuk már minden helyettesítő szóval. Ezért volt számomra a viszonzatlan "szeretlek" nagy törés.

2019. nov. 14. 19:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát nagy tűz és nagy leégés. Sajnos az ilyen fellángolások nem valami hosszú életűek... De még elképzelhető, hogy sikerül áthidalni ezt a dolgot. Talán próbálj türelmesebb lenni vele, nem erőltetni a dolgokat.
2019. nov. 14. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!