Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik igazi szerelem 40 fölött? Vagy az csak a fiatalabbaknak jár?
Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 20:31
12/14 anonim válasza:
Eleve azt sem lehet meghatározni, hogy kinek mit jelent a szerelem. Én 44 vagyok, de az a fajta szerelem ami tizenéves koromban volt, olyan már sosem lenne. Eleve tapasztal és fejlődik az ember. Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni. A szexuális vonzalom keltette öröm nem összekeverendő a szerelemmel. Pl. egy csinos nő ha úgy viselkedik, akkor naponta rengeteg férfit tudna szerelmessé tenni. Na ehhez kell a kor és a tapasztalat, hogy e mögé lásson az ember.
13/14 anonim válasza:
Pont a kor miatt nehezebb! Mivel fiatal korban ott van a szépség es nincsenek még sérelmek.
Idősebb korban már öregebb kinezet nem olyan vonzó es a sok rossz tapasztalat utan inkabb hallgatnak az emberek az eszukre.
Sok kapcsolat meg se születik hiaba szimpatikus a másik,ha nem vallalnak be nehezsegeket,pl a másik rossz szokasat vagy valami nehéz korulmenyt ami fiatalnak kihivas új dolog az idosnek nyűg igy el akarja kerülni es ezzel egyutt a boldogsagat is elkerüli.
14/14 adrienn1956 válasza:
Még 60 fölött is létezik. Én sem hittem benne és bizony 43 év után újra igazán szerelmes lettem. Bár az illetővel kétszer is megpróbáltuk fiatalon, akkor nem jött össze. Nekem ő még most is fiatal. De ismerek más embereket is. Nő 50 év fölött, férfi 70 év fölött.Nem feladni, a szerelem nem kor kérdés. A testi szerelem az már más kategória, de ha van vágy, az is működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!