Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthez ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 1 éve belekerültem egy “sexkapcsolatba”, ami mégsem teljesen az, mert rengeteg időt töltöttünk együtt (pár hétig együtt laktunk “csak úgy”, elmentünk együtt nyaralni). Viszont történt egy érdekes dolog, szeptemberben pár napra abban a városban voltam ahol lakik (nyár folyamán nem egy városban tartózkodtunk), és nem találkoztunk, mert “nem volt ideje”. Megértettem, viszont épp az nap szembementem vele és a barátaival (akik ismernek) az úton, és nem köszönt. Nyilván mérges voltam, de nem vontam kérdőre, mert mindig is az volt, hogy ez semmi komoly, csak sex. Utána se kép, se hang felőle. Október elején mikor visszaköltözött, felhívott egy buliból hazafele menet, hogy feljön. Feljött, másnap hazament, és megint semmi. Most szombaton egy buliban voltunk és onnan megint hozzám keveredett. Megsokalltam ezt a húzom-nyúzom dolgot, és írtam neki, (nem kérdőrevonóan) hogy mi történt miért tűnt el csak így egyik napról a másikra, mert hogy fontos volt, és azt hittem ő is többre tartja ezt az egészet, meg hogy hiányzik (tudja amúgy ő is már nagyon rég, hogy nekem több ő mint szexpartner). A válasza: seems like i just don’t win at life. Valaki elmagyarázza ezt? Nem az angol tudással van a probléma, hanem egyszerűen nem értem mire mondta ez.2019. nov. 11. 21:35
1/5 anonim válasza:
Elsőre az ugrott be, hogy azzal, hogy ezt mondtad neki, eszébe juttattál valaki mást, akibe meg ő szerelmes, de nem kell neki. De csak tipp.
2/5 anonim válasza:
Ideig-óráig jó voltál neki, aztán vagy talált új összejárogatós partnert, vagy egyszerűen ráunt a dologra. Sajnálom, de ne várj semmit, neki sajnos nem volt fontos ez az egész veled.😕 Én azt mondom, ne keresd, ne alázkodj meg előtte.
3/5 anonim válasza:
Attól, hogy te többet érzel, attól neki ez csak alkalmi szex. Bármennyi időt töltöttetek együtt.
4/5 anonim válasza:
Nem vállal fel sztem ez épp elég bizonyíték hogy csak szexet akár tőled.
5/5 anonim válasza:
Akinek nem köszönök, azt nyilván nem tartom semmire. Neki te a fix dugáson kívül semmit nem jelentesz az égvilágon. Ezt jó lenne rögzítened.
Kérdés, neked vajon elég - e egy ilyen tirpák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!