Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit jelenthez ez? Vagy nincs jelentősége?
Honnan tudod hogy "les"? Amúgy ezt tényleg le kéne zárni. Vannak azok a kapcsolatok amik párkapcsolatként nem működnek de pl utána a felek barátok tudnak lenni. Vannak azok a kapcsolatok ahol a felek teljesen megutálják egymást és egyikük se akarja látni a másikat és örökre hagyják egymást.
És vannak ezek ahol valahogy mindig összegabalyodnak de sehogy sem jó. Na ezt is hagyni kell. Sose lesz jó vége. Valaki mindig sérül.
Szerintem az, hogy megnez kozossegi oldalakon, az nem jelent semmit.
En is sokat lestem az egyik bunko pasi oldalat, csak azert, hogy oruljek, hogy mekkora paraszt dolgokat posztolt es milyen jo, hogy nem kerultunk ossze a vegen.
Amugy meg alapszabaly, ha a ferfi valamit mond, akkor higyj neki. Marmint ha elutasit, akkor az oszinte.
Ha meg akarnak szerezni, akkor fognak hazudni, hogy megkapjanak, de ha nem akar, akkor azt oszinten meg fogja mondani.
A "történet" részbe ha felteszek valami képet, akkor mindig látom, hogy ki az aki megnézte. Ebből tudom, hogy felkeresi az adatlapomat.
Egyébként ilyen hülyeségeket nem szoktam kirakni, úgyhogy nem hiszem, hogy ezt "élvezné".
Mi párkapcsolatilag sosem működtünk volna, ezt rég beláttuk egymásnak. Viszont szexualitás értelmében meg annál inkább. Én képes vagyok elengedni, szó sincs róla, hogy megkeresném újra.
Köszi az eddigi válaszokat :)
Azt csak ugy ertettem, hogy ha valaki kivulrol szemlelo latna, hogy hanyszor neztem meg az oldalat, akkor tuti azt hinne, hogy meg mindig odaig vagyok erte,
es nem gondolna, hogy mas is lehet a hatterben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!