Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van annak jelentősége, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annak jelentősége, ha egy férfi egyszer vigyorog, mikor találkozunk, egyszer meg teljesen komoly?

Figyelt kérdés

Mindkét eset többször előfordult, majdnem váltogatva egymást.

Férfiak, ti mikor csináltok ilyet? Ha nem tudjátok eldönteni, hogy szimpatikus-e a lány?

2018. márc. 22. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi, hogy nőként válaszolok. Gondolom te se vigyorogsz úgy a nap 24 órájában, mint egy tejbetök.

Ne kombinálj, kérlek!

2018. márc. 22. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem érted a kontextust, kedves első.

Nem arról van szó, hogy egész nap vigyorogni kell. Arról van szó, hogy egyszer vigyorog egész végig, egyszer meg komoly (vagy látszik rajta, hogy próbál nem vigyorogni). Ez igenis kétértelmű viselkedés, szerintem.

2018. márc. 22. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem még, hogy akivel jóban vagyok, arra találkozáskor MINDIG mosolygok, mert kedvelem, mindegy milyen a hangulatom. Akirvel nem vagyok közeli viszonyban, arra meg nem szoktam.
2018. márc. 22. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudok kiigazodni rajta. Szórakozik velem, pl közeledik, majd távolodik, flörtől, aztán visszautasítja a közeledésemet. Lehet érzékenynek tűnik, de nem esik jól, illetve elbizonytalanít, hogy hogyan is viszonyolunk egymáshoz.

A másik prózaibb oka az amit #1 is írt, hogy egész egyszerűen sz@r napom vagy sz@r időszakom van.

Ha a nő viselkedésén nem tudok kiigazodni és mellé még jönnek a bajok, akkor simán előfordulhat, hogy a gondolataimban elmerülve nem vagyok mosolygós kedvemben.

Ez egyáltalán nem unszimpátiát jelent.

2018. márc. 22. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi!!!
2018. márc. 22. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!