Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek olyannal, aki másfél év után is azt mondja hogy a gyereke a legfontosabb? Aki egy előző kapcsolatból visszamaradt gyerek?
Másfél év után?
Nekem 10 év után is a gyerekek a fontosabbak, azok már csak ilyenek
De raktam már ki nőt, mert két hónap alatt se tudta / akarta megjegyezni a fiam nevét .
Amúgy meg hülye, dedós dolog, ez a "ki a legfontosabb" kérdés. Nincs rá értelmes válasz. Gründolni
Te lehet kanyarban sem leszel 2 ev mulva, o elete vegeig a gyereke lesz.
A ket gyerekem sajnos nem a ferjemtol van hanem az elozo hazassagombol. Teljesen maskepp szeretem oket, nagyon nagyon igyekszem h egyik fel se erezze hatranyban v megkulonboztetve magat de nem lehet osszehasonlitani a kettot. A gyerek az gyerek, a ferjem remelem meg vagy 50evig a ferjem lesz,de a gyerek a testembol van,eletem vegeig felelosseggel tartozom ertuk. Soha ne kelljen valasztani koztuk mert akkor a gyerekeket valasztom sorry. (Nagyon szeretem a ferjem)
"De mivel a csaj KIZÁRÓLAG anya szerepben van"
PASI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!