Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nálam sokkal fiatalabb fiúba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és durván beleestem egy 18 éves srácba. Nagyon vonzódom hozzá, a személyisége, a megjelenése teljesen magával ragadott. Csak rá tudok gondolni. Állandóan a társaságát keresem. Jól kijövünk egymással, de nem tudom mit tegyek. Felejtsem el?

2019. nov. 7. 20:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy közös barátunk által ismerkedtünk meg.
2019. nov. 8. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Ez nem sötétség, csak realitás. Én magam is nálam 5 évvel idősebb nőkkel jártam, őket a felsőoktatásban ismertem meg. Nyilván zömében egy 18 éves nem igazán hasonló helyeken, közegben fordul meg, mint egy 24 éves. Ebből asszociáltam, 120as IQ-mmal sajna. Sorry kérdező.
2019. nov. 8. 08:22
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

"Laborfalvi Róza 8 évvel volt idősebb Jókainál, aztán mégis milyen remekül megvoltak évtizedekig :)"

Sándor Emma pedig 19 évvel volt idősebb Kodálynál, és szintén jól megvoltak évtizedekig (igaz, később a már özvegy zeneszerző 52 évvel fiatalabb lányt vett el, szóval joggal érezhetjük, hogy valamit mégiscsak pótolnia kellett...).

2019. nov. 8. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ritka kombináció, de miért félsz ettől.

Én éltem már ennél jóval nagyobb különbséggel is. Sokáig abból se volt baj, ami meg volt, az nem a kor miatt lett.

2019. nov. 8. 19:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.

Részemről nincs félelem, attól tartok, hogy a családja nem fogja ezt elfogadni.

2019. nov. 9. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!