Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi erről a véleményetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erről a véleményetek? Rossz vagyok emiatt, hagyjam, vagy küzdjek? L

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akivel ugyanarra lakunk, láttam már a boltban. Ő egy magas srác, korombeli. De akkor még csak látásból ismertük egymást, nem köszöntünk. De a minap volt lehetőségem megismerni a munkában, be is mutatkoztam. Annyira egy olyan kisugárzása van, hogy nagyon megtetszett nekem. Nagyon szimpatikus gyerek. Az arca meg egy angyalé, nagyon helyes. Amúgy metálhead. :D Ami szokatlan nekem. Viszont nem érdekel. Így hogy bemutatkoztunk, amikor ráértem, odamentem hozzá beszelgetni 2X is. Végül harmadjára meg "véletlenül" nála felejtettem a céges tablagépet, és mikor érte mentem, egy picit megijesztettem, remélem nem volt gyerekes. Amúgy nagyon aranyos, kedves, van humora. Viszont tudom róla, hogy távkapcsolatban van, egy 2 országhatárral odébb lakó barátnője van. Ezt azért tiszteletben tartom, de siman lehet, hogy nem egy tartós dolog. És annyira bejön nekem, hogy nem tart vissza egy kis visszafogott flörttől, meg attól, hogy jobban megismerjem. Sajnos a legtöbb munkanap nem látom, de amikor mégis...
2019. nov. 7. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogyha tudod, hogy van barátnője, akkor mit kell bohóckodni vele? Legyél már annyira okos, hogy ne tedd tönkre más kapcsolatát!
2019. nov. 7. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyen tánc...akarom mondani, tartás benned és tisztelet mások iránt!
2019. nov. 7. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerelemben és háborúban mindent szabad.
2020. nov. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!