Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Küzdjek vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Küzdjek vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és nagyon szerelmes lettem pár hónapja egy 21 éves fiúba. Én budapesti vagyok, ő kb. 100 km-re lakik tőlem, de megoldható a találkozás könnyedén, mivel Pestre jár egyetemre és itt is dolgozik. Nagyon udvarias, szép, ápolt és teljesen nekem valónak gondolom. Imádom ahogy beszél hozzám, a mosolyát, minden... de az a bajom vele hogy nagyon elvhajhász... mindene a hülye politika meg kicsit úgy gondolkodik mint egy 70 éves... nem nyitott az új dolgokra, nagyon csőlátású és vehemensen szalad a céljaiért. Tehetős, de nagyon sokat dolgozik így is. Mindene a munkája (informatikus) és egy albérletet is fent tud tartani egyedül. Na most én párszor már voltam nála és férfi létére olyan igényes, tiszta albérletben él, hogy így le sem tudom írni... tehát ezt is imádom benne. De valamiért úgy érzem, hogy ő nem mer közeledni felém, pedig megadok neki minden jelet, konkrétumot hogy én is szeretném. Úgy érzem, hogy félti a pénzét és a karrierjét egy kapcsolattól, nekem legalábbis ez jön le... plusz én is sokat beszélek neki a karrieremről, de ő kijelentette hogy utálja az olyan nőket akik csak a karrierrel foglalkoznak és a társukra alig fordítanak időt. Az exével is azért szakított, mert utazgatott mindenhova és nem vette őt figyelembe. Szóval félek neki bármit is mondani azzal kapcsolatban hogy szerelmes vagyok belé. Minden pénteken (pl. ma is) szervezünk közös programot estére és olykor-olykor el tudom érni hogy nála alhassak. De sajnos nem jön össze semmi olyan... pedig nekem szinte tényleg csak ő létezik... szeretek hozzábújni, de ő olyan, hogy ha vetkőzöm is elfordul, nem akar kellemetlen helyzetbe hozni. Mindig vesz nekem reggelit, sokszor ebédelni is elvisz, de sosem említ semmilyen bensőséget... mit tegyek szerintetek?
2017. jún. 9. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy meleg és csak barát vagy?
2017. jún. 9. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is egyből ez jött le. Szerintem is meleg sajna,csak még nem vagytok annyira közel egymáshoz h elmondja. Sajnálom, de minden "jel" arra utal.
2017. jún. 9. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Esetleg neki még nem jött le, hogy te odavagy érte?

Esetleg a korábbi szakítását traumaként élhette meg, ezért lett mindenkivel szemben bezárkózóbb?

Szerintem ha hív, akkor nem kell azt gondolni, hogy nem kedvel. Ha nem érdekelnéd, fel sem hívna.

Ha jó és bizalmas kapcsolatban vagy vele, miért nem kérdezel rá, hogy "voltaképpen akkor mi is van közöttünk...?" Sokat találkozunk, de mi a terve a jövőben.

2017. jún. 9. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

"de az a bajom vele hogy nagyon elvhajhász... mindene a hülye politika meg kicsit úgy gondolkodik mint egy 70 éves... nem nyitott az új dolgokra, nagyon csőlátású"

- pf... én máshogyan jellemezném a szerelmemet.

2017. jún. 9. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem, nem meleg!

Azóta elmondtam neki hogy mi a helyzet... aznap este nála aludtam és reggel meglepett egy csodás reggelivel és ajándékkal. Aztán azt mondta - nagy virágnyelven - hogy még gondolkodnia kell ezen...

2017. jún. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!