Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló lányok általában bárhol nyitottak arra ha egy ha egy fiú ismerkedni szeretne velük?
Szerintem baromi idegesítő lehet, hogy akárhová mennek, mindenhol megtalálja őket valami férfi..
Nem tudom, nőként szerintem nem lehet valahol észrevétlenül lenni. Férfiként én el tudok tűnni, de a nők akiknek magányhoz volna kedvük, tuti gyűlölik, hogy sose hagynak nekik levegőt.
Aztán lehet túlgondolom.. :D
Ha tetszik nekik a férfi, akkor igen.
Ha nem tetszik, akkor nem.
Az egyedulallo lanyok nem egyedulallo fiuk, hogy barhol es barmikor nyitottak lennenek ismerkedesre.
Csak magambol kiindulva
Most pl egyaltalan nem vagyok nyitott, nem keresek senkit, az iskolamra fokuszalok
de amugy is
mielott megjon, ingerult vagyok,
amikor megvan, mindenki hagyjon beken
amig nem ittam meg a reggeli kavemat, ne is szoljatok hozzam
ha olvasok, telefonalok, ne zavarj,
mivel meloban igencsak hulla leszek, vagyis a hazaut kb a piheno idoszakom a buszon, delutan 5 korul tomegkozlekedesi eszkozon ne zavarj, amugy se, mert cikinek tartom, hogy masok hallgatjak amiket beszelek,
ha masik ferfival vagyok ne zavarj(elofordult mar!)
ha baratnoimmel vagyok, ne zavarj.
Amikor nyitott vagyok, akkor rad fogok mosolyogni, de legalabb radnezek tobbszor is, es ha bejossz nekem alapbol, akkor kozelebb fogok menni hozzad es talan oda is szolok.
6-os vagyok, csak oszinten akartam valaszolni.
Amugy meg, nem, nem sirok. Amikor nyitott vagyok arra, hogy ismerkedjek, akkor nincs problemam.
Csak arra akartam ramutatni, hogy nagyon sok minden jarhat valaki fejeben, szoval ha nemet mondanak, az altalaban nem rolad szol es, hogy nezel ki, hanem roluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!