Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire gáz szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

Leírom röviden miről van szó. Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy párral, akivel elég jó viszonyban voltam, mindkettejukkel sokat viccelodtunk, nevettünk. Viszont a fiut 1-2 hónappal korábban ismertem meg igazán, a barátnőjével találkoztam korábban is, de igazából ő később került be a képbe, úgy értem vele később lettem jó viszonyba. Korábban is láttam a fiun, hogy teszek neki, nekem sem volt közömbös, de ennek az érzésnek nem adtunk teret. Mondjuk a fiú többször írt nekem, csak tett olyan gesztusokat amiből egyértelmű volt, hogy érdekelnem, de egyenes és nyílt szándékai nem voltak. A lánnyal a kapcsolata nem volt valami fényes és elég balhesan lett vége a kapcsolatuknak.

A lényeg az, hogy azóta viszont elég egyértelmű, hogy a fiú akár tőlem valamit, viszont én úgy érzem, nagyon gonosz lennék ha ezzel élnek.. Nagyon vonz engem is, de úgy érzem, ez nagy kocsogseg lenne a lánnyal szemben, mert valamikor jóban voltunk. Úgy érzem nem szabad engednem ennek az érzésnek, és jobb ha elnyomom, de így még nehezebb, hogy a fiú konkrétan visszajelzest vár, de közben tudom, hogy ő is hezital, hogy ez helyes lenne e. Igazából végig ott vibrált a levegő köztünk, már emiatt is rosszul érzem magam, de most hogy a lánnyal szét mentek, olyan mintha egy kő esne le rólunk hogy szabad az út egymás felé, de mégis inkább vissza tartom ezt.

Azért érzem gonosznak magam, mert nekem is fájna ha ezt megcsinalja velem valaki.

Mit csináljak szerintetek? Engedjek ennek az érzésnek, vagy inkább felejtsem el tényleg? (megjegyzem, a lány nagyon durván bánt velem a végén, kB annyira, hogy egyes barátnőim azt mondták, szerintük ez már feljogosit arra, hogy ne vegyem figyelembe, hogy jóban voltunk és bátran ismerkedjek a fiúval... Viszont nekem ez nem megy ilyen könnyen, én ezt nem tudom így felfogni, hogy jolvan akkor azt csinálom ami kényelmes, mert "megerdemlem"...

Ti mit tennétek?

Persze lehet, hogy egy halom ember ezen egyáltalán nem parázna és simán össze jönne a sráccal, de nekem ez nem megy így.

2019. nov. 4. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki a “ nagyon durván bánt velem”-et
2019. nov. 4. 23:02
 2/7 A kérdező kommentje:

A részletekbe nem mennek bele, a lényeg, hogy eltűnt tőlem valami, és jól sejtettem, később megtalaltam a lánynál, azaz meglopott.

Bár lehet, ha valaki együtt tud lenni egy ilyen lánnyal, akkor az a fiúról is árulkodik, hogy mennyire lehet igényes..

2019. nov. 4. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan engedhetsz ennek a vágyadnak, legalábbis én azt tenném. A leírtak alapján nem mondható a lány a barátnődnek...
2019. nov. 5. 00:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Barátnők nem is voltunk, csak jó viszonyban voltunk.
2019. nov. 5. 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Hat ha meglopott szerintem meg jo viszonyban sem voltatok
2019. nov. 5. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát vagy csak megjatszotta magát előtted és közben szépen meglopott. Ne foglalkozz vele sztem nem veszitessz semmit ezzel ne foglalkozz a csajjal.
2019. nov. 5. 04:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Mit érdekel ennyire ez a lány? Ha tesód lenne még negértem de így? Megis érdemli.
2019. nov. 5. 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!