Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor találom meg az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor találom meg az igazit?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. 2 éve szingli.

Londonban élek, szeretnék szerelmes lenni..Eddig azt hittem, hogy az előző kapcsolatom miatt nem sikerűl, mert túlságosan ragazkodtamhozzá, de már túl vagyok rajata.

Sajnos túlságosan is romantikus típus vagyok, könnyen megkedvelek embereket vagy könnyen szerelembe esek.

Az a típus vagyok, aki reggeli csinál, virágot vesz, vagy szeretné a tökéletes ajándékot adni szülinara, mert szeretem..ha szeretek valakit akkor nagyon.

Próbáltam változtatni ezen, de nem ment..ilyen vagyok és lehet ez a baj.

2019. nov. 4. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Ha úgy döntesz. Amit te "igazi" alatt értesz, az valójában egy olyan ember, aki megfelel az elvárásaidnak. Ne várj el senkitől semmit, és akkor bárki az igazid lehet.
2019. nov. 4. 02:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Soha nincs elvárásom senki felé.

Legyen az barát vagy barátnő.

2019. nov. 4. 03:12
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Mert a nők utálják a romantikus férfiakat. Tudom, mert én is az vagyok. Á, én már rengeteget csalódtam bennük.

Nekik a fájdalom kell, de azért imádnak flörtölni, és imádják, ha szórakoztatod őket vagy növeled az egojukat.

2019. nov. 4. 03:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nincs. Ha nem lenne elvárásod, akkor bárkit az igazidnak tudnál tekinteni.

2019. nov. 4. 03:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs igazi abban a formában, ahogy a filmekben. Vannak emberek, akikkel jóban tudsz lenni, mint egy baráttal és kívánhatod őket, mint egy nőt, emellett pedig az ő hibáit tudod a leginkább elfogadni és elviselni. És fordítva ugyanez.

Erről az "ez van" dologról meg le kellene szokni. Azt lehet szeretni, aki hagyja, mitöbb, élvezi és viszonozza. Nem csüngeni azon, aki azt sem tudja, ki a fene vagy.

2019. nov. 4. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!