Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy Casanova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy Casanova képes szeretni?

Figyelt kérdés

Teljesen màshogy viszonyul hozzàm,mint a többi hölgyhöz.

Ismerem màr mint a rossz pénzt és nem dőlök be a trükkjeinek.

Az eddigi összes próbàlkozàsa kudarcba fulladt,mindìg leràztam.

Emiatt keltettem fel az érdeklődését?

Az elején emlìtettem,hogy teljesen màs a viselkedése velem szemben.

Kedves,elmond mindent(meg olyat is amire nem lennék kívàncsi),ha tudja hogy ott vagyok egy buliban,mindìg megoldja hogy ő is ott legyen,mostanàban előjött a védelmező énje is,ami eddig nem volt,és ami a legfontosabb hogy tisztel.

Lehet szerelmes?

2019. okt. 28. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne éld bele magad! Az ég atta világon semmi komolyat nem akar tőled sem, ahogy a többi kislánytól sem! Csak vadászik rád, mert kihívás vagy a számára és te még nem voltál meg neki, nem dobtad hanyatt magad szét dobva a lábaid. De amint megkapja amit akar, utána te is mehetsz az elődeid után a levesbe. Nem szerelmes, csupán csak játszik, próbálkozik ezzel azzal, azt nézi tapasztalja ki hogy nálad mivel lehet lehúzni a bugyit. De úgy is bedőlsz neki, mert nem véletlenül írtál ki róla kérdést. És már félig meddig el is érte a célját, mivel foglalkoztat téged a téma, olyannyira hogy még kérdést is írtál ki róla. Gratulálok! Egy újabb strigula leszel az életében!
2019. okt. 29. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!