Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal sose adunk egymásnak ajándékot. Mit gondoltok erről?
1 éve vagyunk együtt, volt mar mindenfele ünnep. Karácsonyra tavaly szó szerint semmit, szülinapomra kaptam egy rózsát meg egy kicsi díszmacit, valentin napra csak csokit adtunk egymasnak (en adtam neki, ő elvitt a boltba hogy válasszak amilyet szeretek) nevnapra csokit adtam neki, ő nekem nevnapra egy szal rózsát meg azt hiszem csokit arra is.
Kicsit irigykedve nézem amikor látom hogy mas lanyoknak milyen szép meglepetéssel készült a párjuk, valamilyen alkalomból, Főleg amikor az adott pasi egyáltalán nem romantikus, :D
mi se ajándékozunk ilyen alkalmakkra, vagyis max valami cicces apróság ha épp meglát valaki valamit.
de amúgy random veszünk néha ha eszünkbejut
de ezek a kereskedelmi ünnepek elvárt ajándékokkal elég gázok. pont el is veszik a spobtaneitás a meglepetés
#13 mi nem csináljuk és nagyon jól működik csak ezt osztottam meg.sszerintem akkor jó az aj@nd3k, ha úgy természetesen valahogy esz3bejut a másiknak, hogy na ez mókás vagy klassz lesz. de az, hogy épp nem jutna eszébe, de épp a vásárolj ajánd3kot nap van és f3lned kéne, hogyha nem veszel az megbántja a másikat, szóvalnilyen kényszer az gáz szerintem, teljsen kifordítja a dolgot.
szerintem jobb a spontán semmi, mint az ilyen muszáj venni valami dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!