Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szűzek ti mire lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzek ti mire lennétek hajlandóak egy nektek megfelelő társért?

Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogy a nádvágó tökönbökött teremburájába lehettek ennyi idősen szűzek, ezt magyarázzátok el nekem!
2019. okt. 25. 20:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Én "csak" 26 vagyok én az igazit várom és elég türelmes vagyok
2019. okt. 25. 21:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mindenki lehet szupermenopasi, aki elott sorbanallnak a nok.

Amugy en is "vartam az igazira", de most mar banom, hogy huszonevesen nem mentem el prostizni, amig "allt a szerszam".

#1 voltam

2019. okt. 26. 01:28
 14/14 anonim válasza:
11-esnek válaszolnek. Saját példám 37 éves vagyok és még csak szóba se állt velem egy lány sem. Szerintem ez összefügg azzal hogy volt már vagy 100 munkahelyem. Sehol nem álltam meg a helyem. Egy semmirekellő vagyok. Ez van. Ezt érdemlem. Majd hajléktalan leszek és éhen halok. Szóval a szuzessegem nem is olyan nagy probléma.
2019. okt. 31. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!