Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnak szerelmesek lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnak szerelmesek lenni a férfiak?

Figyelt kérdés
Vagy mind csak hazudik és csak szexet akar?

2019. okt. 25. 11:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

A kérdésre a válasz: Igen.

Csak ahhoz egy igazi Nő kell, és nem írom le milyen az, mert szerintem aki férfi, az tudja. ;)

2019. okt. 25. 11:44
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

A Gyakorikerdesek.Hu az a hely, ahol a nők és a férfiak többsége előbb tekinti a másik nemet külön fajnak, mint ugyanolyan emberi lénynek, aztán csodálkozik, hogy nem talál magának egy egyenrangú társat, aku szereti.

Azt ugye tudjátok, hogy nemtől függetlenül magatokat köpitek le?

2019. okt. 25. 11:51
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Jó, de ugyanarról az oldalról van szó ahol mindenki milliókat keres, a nők tökéletes alkatúak akár vékonyan, akár telten, a férfiak is mind óriáskígyóval vannak ellátva, a családosok élete gyönyörű, a magányosok amúgy se akartak senkit, mert ez így sokkal jobb...

És még annyi ilyen "seems legit" hazugság van a kommentelők egy részétől, hogy rossz olvasni. Ez a baj az anonim oldalakkal, hogy bármit összelehet hazudni következmények nélkül.

2019. okt. 25. 11:56
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2019. okt. 25. 11:59
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Tudunk, de az esetek nagy többségében cseszhetjük...
2019. okt. 25. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen tudunk.

Beléd szerettem. Ja, s még abba a másik szerencsétlennek, aki tegnap azt kérdezte, hogy van e lelkiismeretfurdalásunk. Bízok benne, hogy egy és ugyanaz a személy vagytok. Így nehezen tudok választani közületek...

2019. okt. 25. 12:20
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsétlenbe lett volna..
2019. okt. 25. 12:22
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
A férfiak hajlamosabbak szerelembe esni, mint a nők.
2019. okt. 25. 12:24
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen olyan szerelmes voltam az egyik lányba a suliba, hogy minden nap vele álmodtam. Összeszedtem minden bátorságomat és kezdeményeztem felé, de emberszámba sem vett. Majd 2 évvel később az egyetemen ugyanez lejátszódott. A bátyám csak annyit mondott, hogy ne tiszteld őket jobban mint ahogy azt megérdemelnék.

Változtattam a hozzáállásomon és nyomban lett barátnőm, nem akartam neki lehozni a holdat, nem udvaroltam ezerrel és bejött. Viszont ez a hozzáállás kiölte belőlem a romantikus énemet, régebben álmodoztam, tervezgettem a jövőmet, most max 1 hétre előre tervezek egy nővel. Lehet hogy találok olyan nőt aki miatt újra elveszítem az eszemet, de nem adok ennek túl sok esélyt. A kor előrehaladtával sokkal racionálisabban látom a világot és az embereket, és aki 15 évvel ezelőtt elvarázsolt azt ma gyakran középszerűnek tartom.

A lelkem mélyén szeretnék olyan kis naiv srác lenne mint 16 évesen voltam, mert akkor nem adatott meg hogy találjak egy lányt aki ezt viszonozni tudta volna, de pontosan tudom, hogy az a hajó ár elment.

Sok barátnőm kérdezte már tőlem, hogy szerelmes vagyok-e beléjük? Szinte mindig igent mondtam, mert ezt akarták hallani, de igazából soha egyetlen partnerembe se voltam olyan szerelmes mint anno 16 évesen.

2019. okt. 25. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Ha találnak olyat, akit tudnak irányítani, főz rájuk, és néha ki lehet belőle zsarolni az anált, annak eljátsszák, mellette ugyanúgy kergetnek más nőket. Minél előbb elfogadod, annál könnyebb lesz az életed.

2019. okt. 25. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!