Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ferfiak! Milyen amikor szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Milyen amikor szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Illetve igaz, hogy egy bizonyos eletkor utan mar nem lehet szerelembe esni? Elhagytam a baratomat mivel folyamatosan mas nokkel toltotte a szabadidejet. Persze nem csalt meg, de nem ertettem miert uj noi baratokat keresni folyton. Akik hozza nala 10 evvel fiatalabbak. lehet csak siman meg kellett volna csalnom?
2018. okt. 3. 22:54
1 2
 1/11 Eric Griffin ***** válasza:
78%
Jól járt a barátod, hogy elhagytad.
2018. okt. 3. 22:58
 2/11 A kérdező kommentje:

jo paraszt vagy hozzaszolo

semmi empatia nincs benned, menj mashova trollkodni

2018. okt. 3. 23:08
 3/11 Eric Griffin ***** válasza:
80%
Paraszt vagyok meg trollkodom? Te magad írtad, hogy nem csalt meg. Ha megcsalt volna értenélek is, de így... utolsó mondatod után, hogy lehet meg kellett volna csalnod, nehogy már te kérd ki magadnak a dolgokat.
2018. okt. 3. 23:17
 4/11 anonim válasza:
67%

Na az ilyen felfogasu noket utalom.

Ha mindenki no ilyen lenne akkor egy fiu baratom se lenne.

Rengeteg baratom van de a legjobbak fiuk es ERDEKES aludtunk mar egyutt is megsem volt semmi. Tisztes tavolsag is megvolt koztunk, az agyban ugyhogy nem tudom ezt mire velni. Ha nem csal meg senki senkit sem akkor minek kell kidobni. Megha hazudozott volna, de ezekszerint azt se tette

2018. okt. 4. 01:30
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Még magyarul se tud... "hozzá 10 évvel fiatalabb"...
2018. okt. 4. 05:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem értes miért új női barátokat szerezni folyton? Te beszélni mágyár?

Én nem vagyok meglepve, valószínű nem véletlen kereste más nők társaságát melletted! Örült hogy kidobtad.

2018. okt. 4. 06:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Én férfi létemre bármelyik ronda nővel tudnék együtt aludni úgy, hogy közben nem történne "szexualitás"!

Egy szexi tüzes bombázó esetében már nem tenném tűzbe magamért a kezem! Alkalom szüli a tolvajt, és a tolvajlányt is! :-)

2018. okt. 4. 08:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Koszonom 7-eske !! Mindegyik szuper jol nezett ki !

Igazabol az erzelmi megcsalasrol ezekszerint Ti meg nem hallottatok ?!

Nem csak az egyfajta szexualis megcsalas letezik.

Hanem kb a paroddal csak kefeltek, egyutt alszotok, de o minden szabadidejet mas lanyok ostorozasabol teszi ki. Pl ha nem vagy ott kettesben meghivja vacsorazni a csajt... Egyutt mennek kettesben bulizni stbstb....

Ha te meg ott vagy akkor meg a videojatekot püföli.

///en nem mondom, hogy tokeletes vagyok !

de nem kell trollkodni rajtam, hogy "ö jart jobban, h elhagytad stb"///

mellesleg a kerdesre egyiktok sem valaszolt, hogy milyen amikor szerelmesek vagytok! Az teny, hogy nem masik no tarsasagat keresitek. !

Es hogy meddig tart egy ferfi szerelme.

2018. okt. 4. 10:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg a kérdésre akartál volna válaszokat, a szakításos részt nem írtad volna hozzá, ami tökre eltereli a témát...
2018. okt. 4. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
"Persze nem csalt meg, de nem ertettem miert uj noi baratokat keresni folyton. Akik hozza nala 10 evvel fiatalabbak. lehet csak siman meg kellett volna csalnom?" Te nagyon hülye vagy!!!
2018. okt. 4. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!