Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Milyen amikor szerelmesek vagytok?
jo paraszt vagy hozzaszolo
semmi empatia nincs benned, menj mashova trollkodni
Na az ilyen felfogasu noket utalom.
Ha mindenki no ilyen lenne akkor egy fiu baratom se lenne.
Rengeteg baratom van de a legjobbak fiuk es ERDEKES aludtunk mar egyutt is megsem volt semmi. Tisztes tavolsag is megvolt koztunk, az agyban ugyhogy nem tudom ezt mire velni. Ha nem csal meg senki senkit sem akkor minek kell kidobni. Megha hazudozott volna, de ezekszerint azt se tette
Nem értes miért új női barátokat szerezni folyton? Te beszélni mágyár?
Én nem vagyok meglepve, valószínű nem véletlen kereste más nők társaságát melletted! Örült hogy kidobtad.
Én férfi létemre bármelyik ronda nővel tudnék együtt aludni úgy, hogy közben nem történne "szexualitás"!
Egy szexi tüzes bombázó esetében már nem tenném tűzbe magamért a kezem! Alkalom szüli a tolvajt, és a tolvajlányt is! :-)
Koszonom 7-eske !! Mindegyik szuper jol nezett ki !
Igazabol az erzelmi megcsalasrol ezekszerint Ti meg nem hallottatok ?!
Nem csak az egyfajta szexualis megcsalas letezik.
Hanem kb a paroddal csak kefeltek, egyutt alszotok, de o minden szabadidejet mas lanyok ostorozasabol teszi ki. Pl ha nem vagy ott kettesben meghivja vacsorazni a csajt... Egyutt mennek kettesben bulizni stbstb....
Ha te meg ott vagy akkor meg a videojatekot püföli.
///en nem mondom, hogy tokeletes vagyok !
de nem kell trollkodni rajtam, hogy "ö jart jobban, h elhagytad stb"///
mellesleg a kerdesre egyiktok sem valaszolt, hogy milyen amikor szerelmesek vagytok! Az teny, hogy nem masik no tarsasagat keresitek. !
Es hogy meddig tart egy ferfi szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!