Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lök el magától?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lök el magától?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy folyton ellök magától egy lány? Egyik nap nagyon egymásra vagyunk hangolódva, aztán teljesen rideggé válik és kerül velem mindenféle kommunikációt. Utána ha elmúlt nála a dili akkor újra "jelen vagyunk egymáss életében". Szeretem őt. De nagyon fáj ez a viselkedése.

Mi miatt teszi ezt? Régóta fent áll a helyzet...

Talán érezhet ő is valamit amit próbál elnyomni vagy mi vezérli az ilyen gondolkodást?

2019. okt. 24. 19:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Szeret játszani veled, mert hagyod...
2019. okt. 24. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Bizony-bizony, keményen játszik veled. Nagyon jól tudja, hogy téged ez mennyire zavar, és mivel pont ez a motivációja, még jobban csinálja is.
2019. okt. 24. 19:44
 3/14 he84 ***** válasza:
49%
Sajnos ez a fajta viselkedés direkt szivatás, játszmázás némelyik lány részéről. Ha ezt észreveszed, nem szabad hagyni, hanem többé nem kell vele foglalkozni.
2019. okt. 24. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Én annál is csináltam ilyet, akinél nem voltam biztos benne, hogy akar-e tőlem valamit, nem szórakozásból.
2019. okt. 24. 21:43
 5/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Tudja hogy tetszik nekem

2019. okt. 24. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is lany vagyok, es en utolsoval ertek egyet, en is akkor is csinaltam ezt, amikor nem tudtam, hogy a masiknak komolyak-e a szandekai. Nem biztam benne, es eszembe jutott, h lehet, h csak hulyit, es ezert en is ridegge valtam. Ettol fuggetlenul tok odavoltam erte. Esetleg beszelhetnel vele h miert csinalja ezt.
2019. okt. 25. 00:02
 7/14 A kérdező kommentje:
De ha elmondtam neki hogy tetszik akkor mit kell még tesztelgetni?
2019. okt. 25. 07:50
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Annyit azert jo lenne tudni, hogy miota tart meg hogy mikyen kapcsolat ez. Marmint van-e szex v ilyesmi.

Azert tesztel, mert bizonytalan vmiert. Miattad vagy maga miatt.

Ha meg szorakozik, akkor meg lehet nincs tul az exen.

2019. okt. 25. 08:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mikor velem csináltak hasonlót, én mindig magára hagytam duzzogni, aztán rájött, hogy ezzel nem ér el nálam semmit, csak ha normálisan viselkedik.
2019. okt. 25. 11:46
 10/14 A kérdező kommentje:
És lett a dologból valami utolsó?
2019. okt. 25. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!