Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem enged a lány közeleb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged a lány közelebb magához?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, nem boldogulok egy hölggyel, egyszerűen nem értem, hogy mi a baj. Szóval kollégák vagyunk, már vagy 5 éve, de csak néha dolgozunk együtt közös projekteken. A régebbi ismeretség miatt többször is előfordult, hogy kettesben társalogtunk, ebédeltünk és legtöbbször szinte mindig Ő hívott el. Mindig izgatott volt, láttam rajta a gyönyörű csillogó szemein, csak bámultuk egymást és kimondatlanul is tudtuk, hogy vonzódunk egymáshoz, hosszú másodpercekre elvesztünk egymás szemeiben. Azt is megfigyeltem, hogy csak velem ilyen komoly, másokkal inkább csak el van. Írtam a születésnapjára egy gyönyörű verset, beleírtam minden olyan pozitív dolgot, amit elmesélt magáról és ahogy én őt látom. A reakciója viszont nagyon meglepett! Egy köszönő üzenet sem jött tőle, már nem keresett többet, nem hívott el, nem kért segítséget. Ezek után csak ritkán futottunk össze, de nem állt meg sose velem beszélgetni, csak köszöntünk egymásnak és mentünk tovább. Hiába kerestem nem válaszolt, így beletörődtem, de annyira hiányzik, megszakad a szívem, nem tudom hol rontottam el… Azóta eltelt egy év és váratlanul újra megkeresett, de nem mondja el, hogy mi volt a baj, én pedig nem merem megkérdezni, tudom, hogy nem mondaná el és csak újra eltűnne. Miért viselkedik valaki így, mi lehet a baj?

2019. okt. 21. 21:00
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
Jólesett neki a figyelmed, időközben pedig vagy lett valakije, vagy magánéletében volt problémája. Most újra kéne az ego-boost, így visszajött a palimadarához.
2019. okt. 21. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :-(
2019. okt. 21. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól érezte magát veled, úgy tett mintha számítanal neki, hogy figyelj rá, kedves legyél vele stb.

De nyilván nem akart többet, és amint érezte Te akarsz tőle valamit, lelepett.

Nem mer, tud, akar elköteleződni.

Ha egy nő akar tőled valamit, jeleket fog adni, és kezdeményezhetsz és ő is tesz a kapcsolatert. Nem menekülni fog.

Az ilyen szeretet k..rva jellegű nőkkel vigyázni kell. Húzzák csak az agyad. Ego-boost. Persze, férfiba is van olyan, aki egy vagy több lánnyal csak szórakozik.

2019. okt. 21. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok, igazatok volt, odamentem és megkérdeztem kerek perec. Rosszul esett, de most már nyugodt vagyok, kerülni fogom amennyire csak lehet. Köszönöm!
2019. okt. 22. 20:42
 5/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nincs mit, baràtom. Illetve mindig jegyezd meg, az emberek egy kapcsolatban olyan alapvető, ösztöni igémyeket elégítenek ki, amikre alig gondolnàl!
2019. okt. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!