Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki? Van egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? Van egy lány akivel egy helyen dolgozunk (nem vagyunk kollégák)

Figyelt kérdés
Reggel is és haza fele is egy buszon járunk, és a lényeg hogy nem tudom hogy tetszem e neki, mert mindig olyan zavarba van ha meglát hajába nyúl hirtelen másfelé néz ha rá nézek és probál mindig a közelembe lenni, egyszer el is határoztam hogy beszélek vele, de akkor jött a bökkenő látom a buszon ahogy egy férfi oda ment hozzá puszilták egymást meg egymás mellé ültek. Facen is látom hogy kapcsolatba van, de a fura hogy még mindig olyan érzésem van hogy bejövök neki ugyan olyan furán viselkedik ahogy már leirtam, és nekem is tetszik a lány de igy bizonytalan vagyok hogy mit is kéne tennem, mit beszéljek vele, és mivan ha csak félre értelmezem a testbeszédeit? Nem akarok beégni elötte.

2019. okt. 20. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a buszon odamehetnél hozzá, és mondhatnál valami olyasmit,hogy egy helyen dolgozunk blabla..aztán majd alakul a beszélgetés :)

Hajrá!

2019. okt. 20. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2019. okt. 20. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. okt. 20. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudjuk? Nem vagyunk gondolatolvasók. Mosolyogj rá, köszönj neki, beszélgess vele tökmindegy miről (munkahely, időjárás akármi) utána úgyis meglátod. Ezzel még nem "égsz be" mert nem is kezdeményeztél, csak egyszeri normál, emberi kommunikációt, abban még semmi nincs.

Egyébként meg, kollega vagy sem, itt kezdődik minden, szemkontaktus, mosoly, köszönés, társalgás - majd csak utána minden más.

2019. okt. 20. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Tipikus eset

2019. okt. 20. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!