Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lett volna lehetőségem elveszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lett volna lehetőségem elveszteni a szųzességem csak idősebb volt jóval a nő és házas rohadjak hogy csak ilyen lehetőség van nekem. Velem egykorú lányok miért nem szexelnek velem?

Figyelt kérdés
26f
2019. okt. 21. 19:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nincs gáz:) én is túl érzékeny vagyok
2019. okt. 21. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Várjá má, én itt lemaradtam. Ha maradjon magánügyed, hogy kellesz-e a csajoknak, akkor mi a frászért teszed közüggyé, hogy nem szexelnek veled. Pl.a veled egykorú lányok már asszonyok?
2019. okt. 21. 20:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Majd ha annyi ideje szűz leszel mint én megérted pacsi
2019. okt. 21. 20:11
 14/20 Savlekotő ***** válasza:
79%

5 régebben ugrottam a fajtádra de már higgadt vagyok az meg hogy kellek-e a nőknek vagy sem maradjon az én ügyem kössi:)

Akkor maradj szűz,öcsém,ezt férfiként írom,eleve aki csak eszköznek keres nőt vegyen felfújható verziót..

2019. okt. 21. 20:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát remélem szűz is maradok amíg meg nem találom akit keresek
2019. okt. 21. 20:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát pape ha itt keresed, akkor még egy darabig szűz maradsz.
2019. okt. 21. 21:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Na ez egy hasznos válasz volt:) köszi pape
2019. okt. 21. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

Úgy megnézném kik irkálnak ide a kérdezőnek, annyira nem értem, hogy miért kell a másikat ócsárolni, csak mert nem azon a véleményen vagyunk?! :(( Ezt sosem fogom megérteni. Nem tudunk semmit a kérdezőről, akkor hogyan merünk ilyen véleményeket állitani, amik fentebb olvashatók?! Jaa, ahha, hogy ez anonim, itt azt hiszed bármit megtehetsz, édes Istenem...

De a kérdezőnél a pont, mert nem lovagolt ezeken a lángelméken, respekt neked Kérdező!

Valóban kedves Kérdező én erre nem személy szerint nem tudok mit írni, nem ismerlek, nem tudom a szitut, bártan szólíts meg veled egykorú lányokat, beszélgess, akár könyvtár, koripálya, program ami érdekel, és valakivel csak alakul valami...

2020. jan. 11. 01:44
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Ó hát mindjárt elolvadok szegény ártatlan kérdezőtől! Azért most legyünk őszinték, aki ennyi idősen még szűz, az egy nagyon nagyon nyomorult alak.

Gondolom rettenetesen ellenszenves lehet az illető a nők számára.

2020. jan. 11. 06:17
 20/20 anonim ***** válasza:
44%

Ez csak a te véleményed, és még meggyőződésed sincs, mert csak csak gondolod, egy szám és egy tény függvényében, na ez a szánalmas...

Többet nem írok ide, jöhet a lepontozáscunami!!!

2020. jan. 11. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!