Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? És mi lehet a megoldás? (Több lent)
Másfél éve vagyok együtt a párommal, de úgy érzem, már nem törődik velem annyira, mint a kapcsolat elején. Ezen már rengeteget veszekedtünk, de nem változott semmi. Na és olyan szokott lenni, hogy ha egy srác engem néz, vagy csak nagyon kedves hozzám vagy rám mosolyog, vagy amikor a fiú ismerőseimmel beszélek, egész napokat, heteket tudok rá gondolni, mintha beléjük szeretnék, de nem szeretek beléjük, csak jól esik a törődés és a kedvesség, vagy hogy figyelnek rám. A páromtól úgy érzem, nem kapom meg ezeket, ezért bármilyen apró kedves kis gesztus fellobbantja a lángot bennem mások iránt. Pedig szeretem a párom, tényleg!
Mit tegyek ez ellen?
20/L
Köszönöm!!
Egyébként a vicc az egészben, hogy csodálkozik, hogy nincs kedvem vele lefeküdni..ezek után mégis hogy lenne kedvem hozzá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!