Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? És mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? És mi lehet a megoldás? (Több lent)

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a párommal, de úgy érzem, már nem törődik velem annyira, mint a kapcsolat elején. Ezen már rengeteget veszekedtünk, de nem változott semmi. Na és olyan szokott lenni, hogy ha egy srác engem néz, vagy csak nagyon kedves hozzám vagy rám mosolyog, vagy amikor a fiú ismerőseimmel beszélek, egész napokat, heteket tudok rá gondolni, mintha beléjük szeretnék, de nem szeretek beléjük, csak jól esik a törődés és a kedvesség, vagy hogy figyelnek rám. A páromtól úgy érzem, nem kapom meg ezeket, ezért bármilyen apró kedves kis gesztus fellobbantja a lángot bennem mások iránt. Pedig szeretem a párom, tényleg!

Mit tegyek ez ellen?

20/L

2019. okt. 17. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából megválaszoltad a kérdésedet: azt a figyelmet, törődést amit a párodtól nem kapsz meg, átvetíted másra, olyannyira, hogy másnak már egy mosolyától, egy kedves szavától azt gondolod, hogy figyel rád és törődik veled. Sajnos, ha ezen nem változtat a párod, akkor boldogtalan leszel mellette.
2019. okt. 17. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos már az vagyok, és úgy néz ki, nem hajlandó változtatni.
2019. okt. 17. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olyan párt kell keresned aki mellett boldog tudsz lenni és aki nem csak akkor törődik veled amikor neki szüksége van rá. Lépj mielőbb ha nincs változás!
2019. okt. 17. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

Egyébként a vicc az egészben, hogy csodálkozik, hogy nincs kedvem vele lefeküdni..ezek után mégis hogy lenne kedvem hozzá??

2019. okt. 17. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, én sokáig maradtam benne egy hasonló kapcsolatban, azt remélve, hogy majd változik, vagy én is változom. De nem lett változás, így továbbléptem, és most az új kapcsolatomban már tudom milyen az amikor valaki tényleg odafigyel rád és te vagy neki a fontos, és adja magát, hogy a szex is fantasztikus. Rossz pasi mellett vagy most, keress olyat aki téged akar!
2019. okt. 17. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal vagy,nem késő változtatni.Gondolom,nem akarsz évekig várni,hogy megváltozzon,mert nem fog.
2019. okt. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!