Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női kőszív lemorzsolásához milyen megoldás van?
Megismertem egy 45 éves hölgyet 8 hónapja.Lényegében 8 hónapja hébe hóba testi kapcsolat is van. De a szemén látom ott legbelül,hogy valami nem stimmel. Sokszor csak néz maga elé, rengeteget gondolkozik. De ami a legjobban zavar,hogy esze ágában sincs felvállalni,pedig én mindent megteszek érte.Azt mondta,hogy nem akar senki párja lenni már ne haragudjak meg. Én is élvezzem az életet közben mellette és ő is ezt teszi. Egyszerűen nem értem. Depresszióra hajlamos? Állítólag ő már csak szabad akar lenni kötetlenül és nem tartozni senkihez. (Ami érdekes mert még a legtöbb csalódott nő is szeretné ha lenne mellette valaki)
De ez hülyeség! Nekem pedig csak ő kell! Úgy mi értelme van ha az ember egyedül van.. az ember az társas lény!
Milyen szeretet,kedvesség lenne hatásos rá?
A türelem és kitartás és az hogy erőteljesen érezteted vele, hogy szereted.
De 8 hónap alatt már szerelmesnek kéne lennie, ha nem az akkor nem sok értelme van a dolognak. Vagy csak nem meri magának sem bevallni, hogy az.
Tudatosan tart távol téged a szívétől. A kérdés, hogy mikor volt az a kapcsolata amelyik így megsebezte, illetve, hogy mikor volt a legutóbbi előtted. Vagy nincs túl a dolgokon, vagy a düh tombol benne.
Az sem kizárt, hogy te nem váltod ki belőle azt a fontos érzést.
De inkább az lehet, amit mondott, nem akar komoly kapcsolatot.
Gondolom te jóval fiatalabb vagy.
Úgy tűnik, 40 táján, 1-2 kiégett házasság után a nők eljutnak ide.
Én is eljutottam.
Nem akarok már senki tulajdona lenni.
Volt egy férfi, akit szerettem, de mindketten házasok voltunk, túl sok volt az akadály. Belül képtelenségnek éreztem azt, hogy annak ellenére, hogy iszonyatosan vágytunk egymásra, meghiúsult az egész, mert nem mert kockáztatni. És átértékeltem a házasságról/kapcsolatokról alkotott véleményemet. Nem érdekelt már senki gazdasági érdekközössége. Nem érdekelt, hogy van egy nő, aki kisajátítja és a gyerekein bosszulná meg, ha a férfi megélné a vágyát velem és lebuknánk. Mert az úgy rendjén van, hogy értem őrült meg, de inkább a feleségét dugta.
Rendben van, oké. De én már nem hiszek abban, hogy bárki bárkinek a tulajdona lehet. Ahogy a férjem közölte velem, amikor megtudta, hogy már mást szeretek, hogy én az övé vagyok, az oldalbordája, meg minden. Ja, volt rá 10 éve, hogy úgy kezeljen, de csak akkor kezdett igazán becsülni, amikor én már másként gondoltam.
Volt idő, amikor azt hittem, képes vagyok egy életen át szeretni valakit. Megtanultam, hogy nem, ezért nincs kedvem már elköteleződni, se senkinek az oldalbordája lenni és senkit nem akarok úgy bebörtönözni, ahogy az a nő bebörtönözte azt a férfit, akit szerettem.
Az a korszak már elmúlt, nem kell még egy anyós, gyerekem már van. Abból is elég volt, hogy megalázóbbnál-megalázóbb élethelyzetekben vergődtem éveken át, mert az egyik agresszív volt, de nem léphettem ki, mert anyagilag nem tudtam volna fenntartani a házat egyedül és még egy nyomorult kutyám se lehetett volna lakásban vagy albérletben, maradt a megalkuvás és a félelem. A másik nem vállalt fel mások előtt, ki akartam ebből is lépni, de nem lehetett, szintén anyagiak, később a gyerek miatt. Egész életemben azért küzdöttem, hogy az anyagi függetlenségemet megteremtsem, hogy soha többé ne kelljen egy perccel sem tovább együtt lennem azzal, aki már nem szeret vagy akit nem szeretek. De ha eljutok az önállóságnak erre a fokára, akkor a függetlenségemhez ragaszkodni is fogok.
Igen,én fiatalabb vagyok..és neki csak zátonyra futott kapcsolatai voltak. 2X elvált,meg volt most legutóbb egy 6 évig tartó kapcsolata.
De itt akkor írnék egy kis kiegészítést!
Szerelmes ember ugyebár kicsit másabb mint a többi..ezért sokszor sasolgatom a közösségi oldalát, a megosztásait,és,hogy miket lájkol. Többnyire mindig ilyen férfi-nő kapcsolati témákat olvasgat,szeretetről,vallásról. Magyarul..teljesen más az érdeklődési köre és a tematikus,mentális beállítottsága mint amilyenek mutatja magát nekem.
Sőt! Nem vagyok rá büszke,de egyszer egy másik (nem saját) facebook profillal megjelöltem,elfogadta.. és beszélgetést kezdeményeztem. Tudtam,hogy ő utálja ezt a szia mizu stílust.. ezért a komolyabb filozófikus énemet vettem elő. Lényegében nem nagyon volt kedve beszélgetni..max csak válaszolt tőszavakban több napokon át! Ez is érdekes.. ha nem akar semmilyen komolya kapcsolatot,akkor miért nem lazább,és miért nem akar kötetlen kapcsolatokat? Egyébként egy adott településen élünk. Sokszor láttam azt,hogy munkából csak haza megy és neme megy sehova...egyáltalán nem egy szórakozó tipus..régen se volt az. Szerintem inkább depressziós. Ahogy tudom elmondása szerint anno volt,járt sokáig pszichológushoz. A lezárt kapcsolata pedig elég friss. Érdekes módon tudom,hogy ennek ellenére ír vele. Lehet,hogy legbelül azt mondja magában,hogy most már ő sem akar senkinek semminek megfelelni,de van még női tartása!
Jaaa.. jut eszembe! Azt mondta egyszer,hogy azért is van velem titokban,mert a legutóbbi exe tudja,hogy még mindig szereti és nem akarja megbántani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!