Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eszelősen szeretem, mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszelősen szeretem, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

3 éve ismertem meg, akkor csak "összejártunk", jól éreztük magunkat. Most már együtt vagyunk, de vannak azért problémák. Ö az a tipus aki teljesen kiszámithatatlan, ráadásul hangulatember is. Félelmetes néha mennyire érzéketlen tud lenni, velem is, aki szereti. Néha nem tudom mi játszódhat le benne, olyan szinten ellök magától a viselkedésével.

Én pedig eszelösen szeretem, ragaszkodom hozzá. Képtelen vagyok befejezni vele, mert ha jó a kapcsolatunk, nagyon jó. Utána bármikor "válthat"...Félelmetes az egész.

Mit kellene tennem, hogyan kellene kezelnem?

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2019. júl. 25. 21:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után bele fogsz fáradni, hogy most vajon jó passzban van vagy megint fsz lesz. Annyira nem buli hidd el.
2019. júl. 25. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Legyél vele szigorú, és magabiztos. Főleg ha érzéketlen. Ez egy darabig segíthet, de azért egyszer baráti hangnemben beszélgess is el vele hogy vajon miből fakadhat hogy néha hülyén viselkedik, és nem veszi figyelembe mások szempontjait. Csak ne használd az érzéketlen szót neki, mert arra ugranak.
2019. júl. 25. 21:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Az a baj,hogy totál nem tudom kezelni, volt, hogy veszekedtünk emiatt. Utána lelkifurdalásom van, hogy most még rosszabbul érezheti magát.

Persze, én is, de úgy érzem, olyankor ö nincs a helyzet magaslatán, szerintem tudatában sincs mit okoz.

Most itt vagyok, kész vagyok, egész éjjel nem aludtam.

2019. júl. 25. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Most eszelősen szereted, ezért elfogadod a hülyeségeit. Aztán elkezd majd oszlani a lila köd, telik az idő, az eszelős szerelem kezd kicsit alább hagyni és azon fogod kapni magadat, hogy egyre kevésbé viseled el a bizonytalanságot, amiben élsz.

Az eszelős szerelem időszakában szinte tökéletesnek látjuk a másikat. De te már most szenvedsz attól, ahogy bánik veled, közel sem látod tökéletesnek. Megváltoztatni nem fogod tudni.

2019. júl. 25. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Sorold fel kérlek, hogy amikor nagyon jó, akkor miért nagyon jó.
2019. júl. 25. 22:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Szeretget, törödik velem, próbál a kedvembe járni, közös, programok... Nagy vonalakban ennyi.
2019. júl. 25. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de szerintem azért mondta, hogy együtt vagytok, hogy megmaradj, de nem gondolta komolyan. Csak te jössz ki ebből szarul. Így is sok időt csesztél rá el. Ez nem kapcsolat... Aki szeret, nem így viselkedik.

Hány évesek vagytok?

2019. júl. 25. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez lehet függőség is.

Pl. ha nárcisztikus és ezért vannak a pálfordulásai, akkor traumakötésben vagy vele.

Bántalmazó?

Miket mond?

Nem vettél észre magadon az évek alatt valamilyen leépülést? Szellemi vagy lelki, egészségi?

2019. júl. 25. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

"Szeretget, törödik velem, próbál a kedvembe járni, közös, programok..."

Ezek szerintem általában egy normál kapcsolat jellemzői. Azt hittem más dolgokat fogsz írni, de ebben én nem látok semmi extrát, ami ellensúlyozná a lelki ingadozásait.

Persze lehet te nagyítod fel a problémát, de amit leírtál, az alapján a jó része, jóindulattal is csak egy hagyományosan működő kapcsolat.

2019. júl. 25. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Te nem őt szereted, csak azt, hogy vagy valakivel. Majd megunod, ha rájössz, hogy csak használ.
2019. júl. 25. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!