Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belekezdjek egy ilyen lehetetl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdjek egy ilyen lehetetlen távkapcsolatba? Van rá megoldás, hogy működjön? Valami ötlet?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van köztünk 200 km, ami önmagában nem lenne probléma. A gond ott kezdődik, hogy én h-p dolgozom, a hétvégéim általában szabadok, ő viszont szinte minden hétvégén dolgozik napi 13 órát, és cserébe hétköznap vannak a szabadnapjai. Most ugye még ez is áthidalható lenne, mert hétvégente én elutaznék hozzá, és amíg dolgozik ellennék nála, főznék neki, kitakarítanék, bevásárolnék mire hazaér este, és lenne pár óra együtt töltött időnk. Ugyanígy ő hétköznap utazhatna hozzám, és amíg dolgozom (én csak napi 8 órát) addig várna otthon, majd a délutánt, estét együtt töltenénk. A bökkenő csak az, hogy ez sem megoldható, mert én a szüleimmel élek, és senkit nem hívhatok, ő pedig 2 lakótárssal, akik ugye hétvégente otthon pihennének, és nem akarnak a nyakukra egy idegent aki ott ücsörög. Esetleg panzión gondolkoztunk még, de az őrültség lenne hogy hetente min. 20 ezret erre költsünk, azért hogy 2 éjszakát ott legyünk, és mivel az egyik fél ugye dolgozik, ezért a másik egyedül üldögél a panziószobában ennyi pénzért. Szóval azt hiszem tényleg lehetetlen a dolog, bár szeretnék hinni abban, hogy egy kezdődő szerelem legyőzheti ezt. Nyilván összeköltözésről még nem beszélhetünk 2 randi után, főleg így hogy valakinek ott kellene hagyni a szülővárosát, munkáját, barátait. Ha egyedül élnénk saját albérletben, akkor viszonylag megoldható lenne a távkapcsolat egy ideig, de erről már beszélgettünk, hogy ezt egyikőnk sem engedheti meg magának a fizetéséből. Szóval nem jutottunk semmi megoldásra, csak úgy vagyunk vele, hogy majd a sors eldönti, sodródunk az eseményekkel, és lehet hogy csak havi egyszer tudunk találkozni 1 napra. De ezt szerintem mindketten érezzük, hogy így nem lesz működőképes. Hátha nektek van valami ötletetek erre?
2019. máj. 19. 15:51
 1/7 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

Ennek én sem jósolnék nagy jövőt így, 200 kilométer mégiscsak 200 kilométer. Ha ténylegesen komolyan gondoljátok egymással, maximum annyit tehettek, hogy kettőtök közül valamelyikőtök mégis lelép és bevállaljátok a közös albérletet a másik lakóhelyén (esetleg megállapodás alapján egy harmadik városban), bár ehhez elképesztő bizalom, tolerancia, alkalmazkodás, rendületlen szándék és kitartás szükségeltetik.

Ja és persze a legfőbb paraméter, a munkahely. És még így is iszonyat rizikós, mert mire összehoznátok a kellő tényezőket, megalapoznátok egy közös életet, addigra lehet ráunnátok egymásra, megutálnátok egymást, elhidegülnétek egymástól.

A kezdődő szerelemre sem alapoznék a helyetekben, ugyanis az sem kizárt, hogy csak egy kósza fellángolásról van szó, ami heteken/hónapokon belül elmúlik és erre elég nagy a sansz, ha havonta csak egyszer-kétszer tudnátok találkozni. Nekem az ilyen szinten ritka találkozás, együttlét semmiképp sem férne bele egy kapcsolatba.

2019. máj. 19. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
1500kmt hidaltunk at ugy h en koltoztem oda. 2 randi utan valoban nem erdemes tul gondolni a dolgokat de a vegen ha egymast valasztjatok valakinek varost kell valtania. Ha erre egyikotok sem hajlando a masikert, akkor most kellene esszel abbahagyni. Szivvel kesobb nehezebb lesz.
2019. máj. 19. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

na most ezt nem a sors dönti el hanem ti és egy távkapcsolat működő képes ha a felek tesznek is érte!

figyelj mivel ide írtad ki 18+ vagy + írtad hogy főznél gondolom te lány vagy ő meg fiú de azért oké szüleiddel élsz de pl ha egy normális kapcsolatban élsz akkor nyilván beszéld meg velük hogy max pár éjszakára had maradjon ott a barátod! ha már te úgy is el mehetnél ő hozzá 2-3 éjszakára! így jobb az esély meg azért ő is fizet a lakásért szóval azt hozhat fel akit akar (persze amíg hajnali órákban nem költitek fel őket a hangokkal addig nem szólhatnak!)

meg hát az a 200 km semmi! ismerek olyant aki 2000 km-re költözött el és azóta együtt vannak 10 éve!

a lány ugyan úgy a szüleivel élt...

azt javaslom: beszéljetek sokat chat, video-chat, telefon stb és ha mindketten azt érzitek hogy a másik kell akkor ne pasizzatok/csajozzatok be hanem legyen elég egymás társasága és az alkalmankénti találkozás építsetek ki egy bizalmi állapotot azaz hogy ne azon legyen a majré hogy titokban megcsaljátok egymást

ha tényleg akarjátok akkor működni fog!

megjegyzem mi is a párommal hasonló helyzetben vagyunk

nem mindig tudunk személyesen találkozni ezért sokat beszélünk de ami a fontosabb nem csaljunk meg a másikat és nem is keresünk mást még ha az könnyebb is lenne mert szeretjük egymást és nem akarunk mással lenni még ha nehéz is de kitartunk egymás mellet mi sem vagyunk öregek én 20 ő 22 (ő a lány) de már most eldöntöttünk hogy együtt fogunk élni a közel jövőben :D

szóval ez tényleg csak rajtatok áll!

2019. máj. 19. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez az a kategória amit el kell felejteni! Biztos hogy nem fogja otthagyni miattad a munkáját és ismeretlen nővel közös albérletet se fog vállalni. Gyanítom hogy te se mennél a közelébe albérletbe. Ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni. Már 50 km távolság is rengeteg az utazás szempontból, főleg ha vidék. Hétvégén a közlekedés se egyszerű vidéken, ha nincs kocsi. Ha rám hallgatsz ne akarj ebből kapcsolatot, mert egyikőtök se fog áldozatot hozni a másikért. Nyilván én se tenném pár nap vagy hét netes beszélgetés után. Keress olyat, aki helyben van.
2019. máj. 19. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős. 4-es teljesen jól megírta, 1-es is nagyon kifejezően körvonalazta.

Persze mindig lesz a válaszolók tarsolyában valaki, aki bezzeg tízezer kilométerre is elment, miután távkapcsolatban éltek évekig, de hidd el, nem ez az életszerű.

Ne csinálj magadnak gondot, problémát, van éppen elég. Keress 30 kilométeren belül.

2019. máj. 19. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Es ha nem talal 30km-en belul? Igy jart?
2019. máj. 20. 08:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, így járt. 200 kilométeres nyűglődésnél még az is jobb.
2019. máj. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!