Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lemondanál a szerelmed miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondanál a szerelmed miatt az álmaidról?

Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 00:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
Nem ragaszkodok semmihez, így a dolgok elvesztése se fáj. Valójában a ragaszkodásból ered minden fájdalom, nem a dolgok elvesztéséből.
2019. okt. 14. 00:36
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Kizárt dolog.
2019. okt. 14. 00:37
 3/17 anonim ***** válasza:
23%
Lemondtam. És csodák csodájára mégis összejött minden amire vágytam :)
2019. okt. 14. 00:46
 4/17 anonim ***** válasza:
14%
Miért mi az álmod, mitől leszel igazán boldog? A siker, a pénz vagy akármi - az önmagában boldoggá tesz ha közben nincsenek érzéseid? S máris tudod a választ a kérdésedre.
2019. okt. 14. 00:53
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Még a nyugalmamról se mondanék le
2019. okt. 14. 01:07
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Semmiről nem mondanék le. Ahol le kell mondani az álmaidról az egy teljesen értelmetlen kapcsolat és kicsit sem jó. Ha valakinek számítasz és szeret akkor nagyon fontos lesz neki, hogy elérd amit akarsz és hidd el fog találni rá módot. Aki el tudja azt viselni, hogy a párja miatta lemond valamiről az egyáltalán nem szereti. Mi itt vagyunk 10 éve, tök más célokkal, nagy tervekkel de soha egyikről sem mondtunk le. Jobban szeretem annál mint hogy hagyjam, hogy lemondjon csak egy céljáról is miattam. Megoldunk mindent úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen. Nyilván sokkal nehezebb így mintha hagynánk az álmokat a francba, de maximálisan megéri.

Aki meg azt írta, hogy a siker meg a pénz nem fontosabb mint a kapcsolat annak csak annyit mondanék, hogy ha az egyik nem megy a másikkal együtt akkor régen nagyon rossz úton jártok.

2019. okt. 14. 01:14
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon Nem :)
2019. okt. 14. 03:01
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Mást se csinálok
2019. okt. 14. 03:47
 9/17 Barnabas333 ***** válasza:
0%
Pont, hogy az lenne az álmom, hogy örökké tartson a szex és szerelem. De már rájöttem az esetek többségében pár év és vége. Szóval rossz minden... 42f
2019. okt. 14. 04:10
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Irigylem akinek a szerelem nem álom...
2019. okt. 14. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!