Lemondanál az álmaidról, szerelemről, új emberekről cserébe ezért?
Az ötletekhez, tervekhez sok-sok pénz kell, amit még külföldön is csak úgy lehetne összeszedni hogy semmi életet nem élnél, csak spórolás, és munka, és ha meg van a kívánt tőke akkor jön a döntés, Vehetsz házat itthon, kocsit, és keresel egy olyan munkát ami reális a tudásodhoz képest(sokan ezzel sincsenek tisztában) és vígan megélsz, rendezett életed van, kocsid stb. Bár kinek mire van igénye, de aki osztrákba jár át dolgozni, az már pár év leforgása alatt, itthon feltudott építkezni, és ugyanúgy éli mindennapjait.
Én nem vennék vállalkozást úgy a nyakamba hogy nem születtem bele, és fogalmam sincs semmiről, mert így nem meggazdagodás lenne hanem pénznyelő.
Neked külföldön is elég egy alkalmazotti munka, mert ha már itt akarsz megerősítést, akkor nem vagy biztos a dolgodban, hiányzik a rátermettséged.
Akikben meg van az akarat, azok már rég tovább vitték a családi boltot.
Ha az az álmod, hogy külföldre menj, akkor tedd azt. Az álmaid soha semmiért ne add fel.
Külföldön sincs amúgy kolbászból a kerítés. Hogy kint mik egy vállalkozás alapításának a feltételei, azt nem tudom, bár sejtem, nem kedvezőbb, mint itthon... max kint egy ideig gyűjtögetsz, aztán visszajössz.
A homoszexualitást nem egészen értem, hogy jön ide, mert szerintem a világ minden táján vannak, akik ellenzik ezt és nem tolerálják, ez egyáltalán nem helyfüggő.
Bárcsak lenne nekem ilyen hátterem otthon, az első géppel húznék haza.
Amúgy a tanyára leszel kötözve, vagy mi?
Nálunk is úgy van, hogy a városban lakunk, és fél órányira van a telep. Megéri így, mert nem bírnánk a faluban lakni. Nálatok van lehetőség ilyenre?
Milyen gazdaság ez?
Csak szántóföldi növterm? Mekkora területen?
Milyen pályázatokra van lehetőség?
Milyen végzettséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!