Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha valakibe nagyon szerelmesek vagytok, de nem akar járni veletek, de képtelenek vagytok más felé nyitni?
Nagyon átérzem kedves kérdező, pont ugyanebben a cipőben járok. Én is teljesen tanácstalan vagyok.
21/L
Na igen akkor ott végítélet van!
Nem szoktam játszmázni férfiú létemre de ilyen helyzetben muszáj!!!
Ez lényegeben azt jelenti hogy szépen le építed magad majd a legjobb formádban építed fel magad hozzátéve az ő idealjaihoz...!
Pl ha ő most szereti a rövid hajat akkor rövid lesz a hajam szereti a full csupaszokat akkor olyan leszek vagy ha kicsit szoros akkor olyan
Ha szereti aki tud énekelni akkor meg tanulok... ha szereti az okos műveleteket akkor képezem magam...! Persze ehhez tudnod kell hogy mit szeret ezért írtam azt hogy jatszmazni kell akkor! Hogy novel D az esélyeidet mert oke a te jelenlegi formadban nem vagy neki szimpi
Viszont az emberek változnak! a testük a személyiségük és még a rólad kialakított képük is!
Nem akarom ilyen helyzetben elsonek de még 100x-ra sem feladni mert tudom hogy tényleg ő kell nekem ergo más nem kell nekem ergo egyedül leszek ergo fájdalom fog érni hogy ha mással látom! Ergo ez egy csapda amiből nincs kiút szoval mindent meg kell tenned hogy meg szerezd!!! 😬😬😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!