Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány emberrel kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány emberrel kapcsolatban érezted eddig hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
Most olyannal vagy együtt akit az igazinak gondolsz? Férfi vagy nő vagy? Korod?

2019. okt. 9. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon kevés lanynal éreztem ezt amit most! Volt egy nagyobb-hosszabb sulis romancom de igy utólag vissza o dolga az csak inkabb az abrandozasról szólt mármint abszolut nem akartam meg ismerni vagy kedveskedni neki vagy bármi egyéb... csak csinosnak tartottam lehet tévesen szerelemnek hittem most teljesen más! Meg akarom ismerni kedveskedni akarok neki el halmozni szeretettel kedvességgel és törődéssel

Szinte ezelőtt nem is éreztem ilyent ugy érzem hogy jobbnak kell lennem hogy a belemet is ki kell dolgoznom mivel a legjobb énemet érdemli!

Ezt ezelőtt sosem éreztem más lánynál!

20 nyilván férfi...

2019. okt. 9. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
21%

Többször hittem, 2x,de csak egynél éreztem is. Ott nem hittem, mégis ezt éreztem. Ő a második párkapcsolatom volt. Ő szakított :( Most szingli vagyok, másfél hónapja lett vége a harmadik kapcsolatomnak. A szívem még mindig a ketteshez húz, de nem mutatja, hogy hiányoznék neki, még anno megszakított velem minden kapcsolatot, tiltott, elköltözött, stb. 2 hónapja beszéltem vele, akkor finoman utalgatott és puhatolózott, de utána nem keresett, amit megígérted, de nem bíztam benne. Ciki 😬

25n

2019. okt. 10. 00:59
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Most nem vagyok senkivel. Eddig négy igazim volt.😀Az egyik az első szerelmem, úgy 20 évvel ezelőtt,vele épp ma beszéltem(ő hívott) Már nem tudnám elképzelni társnak,de azt se, hogy ne tudják róla semmit. A másik egy óriasi tévedés volt. Róla utóbb derült ki, hogy nem is ismertem, mivel súlyosan szemelyisegzavaros.Ezeken kívül volt még két plátói (az egyik jelenleg is). Na, ők tudnak csak igazik lenni, mivel nem vagytok együtt olyan tökéletesnek képzelted, amilyennek csak akarod😀

37 N

2019. okt. 10. 01:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

3 nővel kapcsolatban.....

Amikor sok marha szerelmes lesz, sokszor hiszi ezt.

De sokan a szerelmet összetévesztik a vonzódásos rajongással, aztán ez van, hogy első 1-2 szex alkalmával el is múlik.

2019. okt. 10. 07:13
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Eggyel nagyon ott van/volt, egy másikkal félig. Most nincs párom. (F37)
2019. okt. 10. 07:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Az ötödiket várom.

65f

2019. okt. 10. 08:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

5.es kislányként 8.ig rajongtam egy fiúért, azt hittem, de persze nem. Gyerekkori hülyeség.

Lassan 2éve vagyok együtt a párommal. Mindketten úgy vagyunk vele, hogy neki én, nekem ő a nagy ő.

N

2019. okt. 10. 09:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is az a fajta vagyok, aki minden kapcsolatba így megy bele. Persze, utólag visszagondolva ez már inkább nevetséges kissé. Főleg a "tiniszerelmeim", amik voltak.

Visszagondolva, egy férfiről gondolom azt, hogy ha picit tudatosabbak lettünk volna, akkor életünk végéig együtt lehettünk volna (mindketten egy-egy komoly sebeket okozó kapcsolaton voltunk túl, amin még nagyon nem tettük túl magunkat, amikor összejöttünk, szóval kb esélyünk se volt, és ezért szét is mentünk), és egy olyan férfi, akinél a szenvedély tartott volna életem végéig. Egy év alatt alig beszélgettünk, mert folyton csak az ágyban voltunk, akár reggeltől estig, heti több nap... A kapcsolat maga viszont borzalmas volt.

Most már 4 éve van párom, vele is olyan a kapcsolatom, hogy úgy gondolom, ez életünk végéig működőképes lehet. Hogy ő-e az igazi, vagy sem, ez nyilván majd 20-30 év múlva kiderül :) De szeretjük egymást, egy-két kisebb surlódáson kívül nincs gond a kapcsolatunkkal, és mindent igyekszünk megbeszélni, és megoldani.

28/n

2019. okt. 10. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!