Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őszintén, volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, volt már olyan, hogy szerelmesek voltatok valakibe nagyon, de lemondtatok róla, mert kapcsolatban volt az illető?

Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 16:13
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszi, segít, hogy nem vagyok egyedül.
2019. okt. 9. 19:32
 22/33 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
23%
#8: Igen, én tudom irányítani, hogy kibe leszek szerelmes és kibe nem. Tudatosan, józan paraszti ésszel és egy kis racionalitással bizony lehet irányítani, hogy ki az, akinél megengedheted magadnak, hogy szerelmes legyél az illetőbe.
2019. okt. 9. 19:47
 23/33 A kérdező kommentje:

És ha spec nem tudom, hogy van-e valakije okoska?

Tartsd meg a bölcsességeit magadnak, meg annak, aki elhiszi és ne térj el a témától!

2019. okt. 9. 19:55
 24/33 A kérdező kommentje:
*bölcsességeidet
2019. okt. 9. 19:55
 25/33 anonim ***** válasza:
Sokszor volt ilyen.
2019. okt. 9. 20:53
 26/33 A kérdező kommentje:

Ja és én vagyok a nő.:)

Kérlek, ne találgass tovább és mellőzd a további kommenteket, ha nem a kérdésemre válaszolnak!

2019. okt. 9. 21:04
 27/33 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
56%
Felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Egyszerűen csak mamlasz vagy még ahhoz is, hogy egy bizonyos emberről megtudj egy igen fontos infót. Kellemes hiábavaló sóvárgást kívánok a jövőben!
2019. okt. 9. 21:14
 28/33 A kérdező kommentje:

????

Te tudsz olvasni és szöveget értelmezni, mondd?

Nem csoda, hogy 44%-on vagy, ennyi lehet az iq hányadosod is.:D

2019. okt. 9. 21:25
 29/33 A legrosszindulatúbb ***** válasza:

Kérdésedben: "... de lemondtatok róla, mert kapcsolatban volt az illető..."

Hozzászólásodban: "És ha spec nem tudom, hogy van-e valakije okoska?"

Hát téged sem az eszedért szeretnek.

2019. okt. 9. 21:34
 30/33 A kérdező kommentje:

Most nagyon benézted, mondtam, hogy szövegértés 0.

Az első oldalon leírtam, hogy nem szakítana, csak félrelépne, ebből egyértelmű, hogy tudom, van valakije.

Viszont, amikor megismertem, nem tudtam, mert bármilyen hihetetlen a zseniális agyaddal felfogni, nincs facebook-ja....

Gyökér.

2019. okt. 9. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!