Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általános, hogy a barátnők erotikus képeket küldenek a párjuknak?
Figyelt kérdés
Csak mert azt vettem észre, hogy nagyon nem. Én imádok ilyen képeket csinálni a páromnak és emiatt jobb barátnőnek érzem magam, ugyanis ezzel jót okozok neki. Ez általános? Szerintem ezzel igazán fenntartható a "tűz" egy kapcsolatban, hogy mondjuk amikor épp dolgozik meglepem egy ilyen képpel és akkor máris jobb a kedve, felélénkül. Szerintem mimden lányba kéne egy ilyen kis "ribi" vonás, nagyra értékelik a fiúk(legalábbis szerintem).2019. okt. 8. 15:47
31/38 anonim válasza:
Nem hát, majd még bevallanád, hogy férfi vagy :D
32/38 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék mit mondanál ha rájönnél, hogy tényleg lány vagyok :D
2019. okt. 8. 19:59
33/38 anonim válasza:
Én küldtem már, de csak fej nélkülit, lehet azóta kint van neten is, de nem érdekel, úgysem tudják kié.:D
34/38 anonim válasza:
Nem hinném, hogy nőként játszanad itt a férfiak farok őrangyalát :D
35/38 A kérdező kommentje:
Sok mindent nem hinne az ember
2019. okt. 8. 21:28
36/38 anonim válasza:
"legalábbis szerintem"
Na ez úgy hangzik, mint mikor valaki véletlen elszolja magát, és azzal menti, hogy "úgy hallottam".
37/38 A kérdező kommentje:
nem akartam általánosítani...
2019. okt. 8. 22:03
38/38 anonim válasza:
Nem, ez tipikusan "nem az vagyok, akinek mondom magam". Nekem is az volt az, ami gyanús. Plusz ugye az egész kukivédőszent, nem r1bis, de ribis, ezt nem hisszük el.
Pasik általában túl kanosak, hogy szexszel kapcsolatos álkérdést kiírjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!