Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általános, hogy a barátnők erotikus képeket küldenek a párjuknak?
Biztos vannak sokan, akikben van ilyen ribis vonás, én nem tartozom közéjük.
Lassan 20 éves kapcsolatban nem a bizalom hiánya miatt nem, hanem mert előfordulhat, hogy ellopják a telefont, feltörik a kódot és ott lesz benne a rengeteg kép. Köszi, ezt nem kockáztatnám meg. Ráadásul ami egyszer "kikerült az éterbe", annak nyoma van. Beérem más módszerekkel, amivel fenntartható a tűz.
Pucér képet soha. Csinos, szexi ruhát néha, de gyakrabban inkább valami grimaszt, vagy éppen aktuális szelfit. Bár mióta együtt élünk azóta ritkábban. Inkább ha hamarabb hazaérek akkor várom valami extrában.
Ami a netre kerül, az ott is marad, ahogy mások is írták. Soha nem csináltam magamról olyan képet, amiből probléma lehetne, ha kikerül.
Az én exem is váltig állította hogy soha nem nem fog visszaélni a képekkel, aztán egy vita alkalmával megzsarolt velük. A mostani páromnak nem küldtem és nem is fogok. Szerencsére ő nem is kéri.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!