Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Általános, hogy a barátnők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános, hogy a barátnők erotikus képeket küldenek a párjuknak?

Figyelt kérdés
Csak mert azt vettem észre, hogy nagyon nem. Én imádok ilyen képeket csinálni a páromnak és emiatt jobb barátnőnek érzem magam, ugyanis ezzel jót okozok neki. Ez általános? Szerintem ezzel igazán fenntartható a "tűz" egy kapcsolatban, hogy mondjuk amikor épp dolgozik meglepem egy ilyen képpel és akkor máris jobb a kedve, felélénkül. Szerintem mimden lányba kéne egy ilyen kis "ribi" vonás, nagyra értékelik a fiúk(legalábbis szerintem).

2019. okt. 8. 15:47
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

20

Nekem is az az érzésem

2019. okt. 8. 17:05
 22/38 anonim ***** válasza:
74%
Okos ember ilyet nem küld :) nem csak azért mert visszaélhetnek vele. De ugye azzal tisztában vagy hogy bármi de tényleg bármi ami a netre felkerül azt onnantól kezdve le nem szeded? S ha nem is a pasid (meg vagy győződve hogy ő biztosan nem tenne ilyet de hát láttunk már karón varjút..) de másvalaki akárki aki kicsit is ért ehhez simán meg tudja szerezni rá tud keresni. Naivitás lenne azt hinni hogy soha semmikor nem kerülhetne elő. :)
2019. okt. 8. 17:06
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak sokan, akikben van ilyen ribis vonás, én nem tartozom közéjük.

Lassan 20 éves kapcsolatban nem a bizalom hiánya miatt nem, hanem mert előfordulhat, hogy ellopják a telefont, feltörik a kódot és ott lesz benne a rengeteg kép. Köszi, ezt nem kockáztatnám meg. Ráadásul ami egyszer "kikerült az éterbe", annak nyoma van. Beérem más módszerekkel, amivel fenntartható a tűz.

2019. okt. 8. 17:08
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Pucér képet soha. Csinos, szexi ruhát néha, de gyakrabban inkább valami grimaszt, vagy éppen aktuális szelfit. Bár mióta együtt élünk azóta ritkábban. Inkább ha hamarabb hazaérek akkor várom valami extrában.

Ami a netre kerül, az ott is marad, ahogy mások is írták. Soha nem csináltam magamról olyan képet, amiből probléma lehetne, ha kikerül.

2019. okt. 8. 17:18
 25/38 anonim ***** válasza:
81%
Arc nélküli fotón sosem derül ki, hogy ki van a képen.
2019. okt. 8. 17:27
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm szinte minden nap küld magáról ilyen képeket nekem és személy szerint én nem élnék vele vissza.
2019. okt. 8. 18:04
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
Tényleg van olyan pasi, aki szerint közönséges? Merre vannak ezek a kincsek?
2019. okt. 8. 18:48
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem is váltig állította hogy soha nem nem fog visszaélni a képekkel, aztán egy vita alkalmával megzsarolt velük. A mostani páromnak nem küldtem és nem is fogok. Szerencsére ő nem is kéri.

19L

2019. okt. 8. 18:52
 29/38 A kérdező kommentje:
#25 pontosan. és nem, nem vagyok férfi :D
2019. okt. 8. 19:23
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Váo, egy széf a telefonban, amit csak kóddal lehet kinyitni. Az odabhasz. És te közvetlenül oda küldöd a képet, vagy a Zukrosbácsi appon keresztül? :)
2019. okt. 8. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!