Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mire tanít az élet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mire tanít az élet? Sose volt barátnőm mintha még nem állnék készen rá de nincsenek jelek arra hogy valaha is készen fogok állni.

Figyelt kérdés
Mi lehet az életem értelme ha nem az, hogy megosszam valakivel azt amit kaptam?
2019. okt. 8. 11:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Mintha megerőszakolna az élet de jobb lenne ha egy nő tenné
2019. okt. 8. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Leginkább arra, hogy ha nem teszel semmit, nem történik semmi.

Hány éves vagy? Mennyire "van életed"? Munka/iskola, szociális élet, hobbi, rövid és hosszútávú tervek/célok? Elég sok mindenért érdemes élni amúgy pár nélkül is, például amiket felsoroltam. És mindegyikért NEKED kell tenni, mert más nem teszi meg helyetted. Azt pedig elég nehezen tudom elképzelni, hogy valaki, akinek rendben van az élete, szereti a munkáját, vagy amit tanul, él szociális életet, vannak hobbijai és céljai, ne találna valakit ezek során a tevékenységei során.

2019. okt. 8. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2019. okt. 8. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont arra tanítana, hogy légy bátor és merj kezdeményezni.
2019. okt. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!