Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálják ezt ha szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt ha szeretik egymást?

Figyelt kérdés

Nem én vagyok az alany, egyszerűen nem értem az emberek logikáját.

Adott egy 22 éves lány, és egy 28 éves férfi. Egy munkahelyen dolgoznak, velem együtt.

Egymással nem igen beszélgetnek,néha kicsit kiszámíthatatlannak érzem őket, mert valamikor végig mosolyognak egymásra, és elnevetgélnek együtt, máskor mindkettő olyan mint a mérgezett egér és egymáshoz sem szólnak. A lány eleve szűkszavú, a férfi a poén gyáros, de az összkapcsolatuk kimerül a munkában mert nem beszélnek sehol máshol.

És ez biztos.

Vannak pillanatok, teljesen mindegy mi, olyan szinten kiakadnak egymásra mint a szerelmes párok még egy apróbb munkahelyi bakin is, ez rendszerint a srác aki egyhuzamba hívogatja akkor is a csajt mikor nem csinált semmit.

Sokszor veszekednek, hevesen. Nem tudom elmagyarázni hogyan de tényleg nincs köztük semmi mert kiveszem azt abból ahogy a barátaikkal beszélgetnek mennyire elegük van xy-ból, de közben mindenki látja szerintem még a vak is hogy fülig szerelmesek egymásba... Mind a kettő úgy nézi a másikat mint a legédesebb csokoládét amikor nem figyel egyik oda...

Miért nem próbálkozik be valamelyik ? Nekem kicsit kezd elegem lenni belőlük.

2019. okt. 7. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy párkapcsolatban vannak mással, vagy házinyúlra nem akarnak lőni.
2019. okt. 7. 20:56
 2/3 Savlekotő ***** válasza:
100%
Sose értettem az ilyen kotnyeleseket mi közük mások életéhez. Nincs saját párkapcsolatod?
2019. okt. 7. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Neked ehhez mi a f.. sz közöd van???

Kéne a csávó?

2019. okt. 9. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!