Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült együtt lennetek azzal akire a legjobban vágytatok? Vagy ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 10:44
11/16 anonim válasza:
Volt egy fiú barátom, aki évekig tetszett, de ő csak barátként tekintett rám. Közben neki is volt barátnője, nekem is barátom, de mikor mindketten szinglik voltunk, akkor se volt semmi köztünk. Azóta komoly kapcsolatban vagyok, szeretjük egymást, de nem az a mindent elsöprő szerelem. Azért remélem, hogy nem nyúltam mellé :)
12/16 anonim válasza:
Nem sikerült :(
Túl nagy volt az évek száma köztünk.
Sajna az én javamra, és így nem tudtam, mertem meglépni :(
Tudta végig.nem hitegettem.de azt is tudta hihetetlen hatassal van az agyamra testemre. :)
13/16 anonim válasza:
Szakaszosan, 14 hónapon át, tele kínlódással, de végülis igen. Aztán vége lett, mert a távolság, meg az ő életmódja kizárta azt, hogy ebből komolyabb is legyen. Rajta kívül 1 volt még nagyon régen, azt az elején elcsesztem, utána párszor szexeltünk (ami szar volt), majd eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
14/16 anonim válasza:
Egy ideig sikerült. Aztán az élet elválasztott minket. Remélem egyszer viszont látom még.
15/16 anonim válasza:
Sajnos nem, ő másra vágyott, és az kölcsönös volt. Kicsit sajnálom, hogy mással boldog,de legalább boldog.
16/16 anonim válasza:
Igen❤️9,5 éve vagyunk együtt. 8 éve a férjem😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!