Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltitkoltam a párom előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltitkoltam a párom előtt hogy van egy kislányom, hogy mondjam el neki? Azt hittem nem lesz komoly kapcsolat.

Figyelt kérdés

Nem velem lakik a lányom az apjával és 5 éves.

Már kezd komoly lenni vele ez a kapcsolat össze akar költözni de nem tudom hogy mondjam ezt neki el? Fog haragudni hogy erről nem szóltam neki?

24 éves vagyok párom 26

2019. szept. 26. 20:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ha nem veled él a gyerek akkor nem lesz baj belőle, csak őszintén mondd el neki hogy mi történt és miért alakultak így a dolgok.

A sok fröcsögő idiótára meg ne hallgass itt GYK-n.

2019. szept. 27. 05:37
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

"Azért nem tudtál védekezni, mert nem volt munkád?"

Miért nem azt kérdezed, hogy a párja miért nem tudott védekezni, vagy hogy miért nem tudTAK védezezni?

(Túl azon, hogy esetleg még az is előfordulhat, hogy védekezés mellett fogant meg a kislányuk, mert sajnos nincs olyan fogamzásgátlási módszer, aminek a Pearl-indexe nulla, vagyis nincs olyan, ami 100 %-os védelmet ad.)

"meg be tudsz neki adni egy mesét arról is, miért is nem volt patkány dolog megválni a saját gyerekedtől"

Az, hogy a másik szülővel él a közös gyerekük, akinek az életkörülményei alkalmasabbak a nevelésére, nem azt jelenti, hogy az anyukája megvált tőle.

Leírnád őszintén, hogy eddig hány olyan férfinak vágtad a szemébe, hogy 'patkány dolog volt megválni a saját gyerekétől', akinek válás után az anyukánál helyzeték el a gyerekét, gyerekeit?

2019. szept. 27. 06:28
 23/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
0%
Eleve nem értem, hogy bizonytalanra hogy lehet gyereket szülni, meg miért kell ilyet eltitkolni? A pároddal nagy szerencse kell, hogy veled maradjon. Nem azért, mert nem szereti a gyerekeket, hanem az lesz neki is az első kérdése, hogy miért most mondod el, mert eleve valami nem fog stimmelni neki a sztoriban. És hát igen, ha valaki összejön valakivel, akkor benne van a pakliban, hogy komoly kapcsolat lesz. Mindenképp el kell mondani sűrgősen. Eleve az a legnagyobb kérdés, hogy a volt pasid hogy tolerálja azt, hogy az ő gyereke egy másikkal van, más is neveli.
2019. szept. 27. 06:36
 24/25 anonim ***** válasza:
32%
Szegény gyereked,anya nélkül nő fel.De rossz ilyeneket olvasni ..Hogy mondd el neki?Sz.exhez már Nagylány voltál tizenévesen is,akkor ahhoz is annak kéne lenned,hogy odaállsz elé.
2019. szept. 27. 11:36
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Szomorú a történeted eleve, sajnálom hogy pici nem lehet veled. Remélem rendbe jön az életed. A barátodnak mond el ez a helyes, és ha esetleg újra ilyen helyzetve kerülnél szerintem említsd meg mindig a gyermeked mert így korrekt másokkal szemben.
2019. szept. 27. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!