Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltitkoltam a párom előtt hogy van egy kislányom, hogy mondjam el neki? Azt hittem nem lesz komoly kapcsolat.
Figyelt kérdés
Nem velem lakik a lányom az apjával és 5 éves.
Már kezd komoly lenni vele ez a kapcsolat össze akar költözni de nem tudom hogy mondjam ezt neki el? Fog haragudni hogy erről nem szóltam neki?
24 éves vagyok párom 26
2019. szept. 26. 20:45
1/25 anonim válasza:
Igen fog. Gondolom elhagy.
Ami nem lenne meglepő.
Szerintem rohadt gyorsan mondd el neki.
2/25 Rockarc válasza:
Mondd el neki amilyen gyorsan csak tudod. Ha normalis, akkor otthagy. Nem, nem a gyerek miatt, hanem azert, mert atverted.
43F
3/25 anonim válasza:
Valószínű nem is lesz ez így már komoly és nem a kislányod miatt, hanem, mert alapból hazugsággal indítottál...ha már ebben lapítasz/hazudsz, akkor mit várhatna el tőled a jövőben? Én azonnal dobnálak , mert hazud sunyi emberekre senkinek sincs szüksége!
4/25 anonim válasza:
Tuti ott hagy szerintem egyik pasi se akar mast nevelni
5/25 anonim válasza:
Ez nem olyan amit eltitkolhatsz majd mindig és mindig.
Mond el neki minél hamarabb.
Benne van a pakliban, hogy otthagy.
6/25 anonim válasza:
Ki fog dobni, mert
1. hazudtál neki
2. egy gyerek nagyon sok mindenkinél kizáró ok
3. szar anya vagy, mert ha nem az lennél, nálad lenne a gyerek.
7/25 anonim válasza:
Kapcsolat bizalomra és őszinteség épül. Csak ezt felejtetted el.
8/25 A legrosszindulatúbb válasza:
Máúniká show GYK-n.
9/25 anonim válasza:
Szegény "párod" és főleg szegény gyerek. Milyen nő vagy te egyébként? 19 évesen felcsináltatod magad, a gyerekedet odavágod az apjának hogy nevelje ő, aztán össze-vissza hazudozol az új kapcsolatodban is? Nagyon remélem, hogy ez csak egy kamu kérdés, amit unalmadban írtál ki...
10/25 anonim válasza:
Ha normális a pasi első körben nem is azért fog kivágni, mert eltitkoltad előtte, hanem mert nem te neveled a gyereked.Ergo szar anya vagy.Szar anya= szar ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!