Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltitkoltam a párom előtt hogy van egy kislányom, hogy mondjam el neki? Azt hittem nem lesz komoly kapcsolat.
Nem velem lakik a lányom az apjával és 5 éves.
Már kezd komoly lenni vele ez a kapcsolat össze akar költözni de nem tudom hogy mondjam ezt neki el? Fog haragudni hogy erről nem szóltam neki?
24 éves vagyok párom 26
Imádni való a gyakori, 3-4 mondatból megmondják, milyen egy ember. Akik így tudnak ítélkezni, azokkal sem lennék kapcsolatba 2-3 percnél tovább.
Kérdező, te meg mielőbb mond el és mond el a körülményeket, mi, miért történt.
#6 "3. szar anya vagy, mert ha nem az lennél, nálad lenne a gyerek." és #10 "hanem mert nem te neveled a gyereked.Ergo szar anya vagy", na elmentek ti a 3,14csába, hogy finom úriember legyek.
Tudjátok ez itt nem a sötét középkor - legfeljebb ti ragadtatok bele - a férfi és a nő két egyenrangú szülő, és bármelyik nevelheti a gyereket válás után.
Ha a Kérdező pasija normális, akkor a ti felfogásotoktól fordulna fel a gyomra, a Kérdezőben meg azt pont díjazná, hogy nem adta elő a vérmamit a váláskor.
Kérdező, viszont az őszinteséged hiányát biztos nem fogja díjazni, arra számíthatsz.
Esetleg a Vatikánnak ne írjunk, hogy avassák szentté a kérdezőt meg a hozzá hasonló ribiket, akik csak kipottyantani tudják magukból a gyereket, de felelősséget vállalni értük már nem? :)
Ha valaki abortuszt szeretne, senki "erőltetése" nem számít. Azért nem tudtál védekezni, mert nem volt munkád? :D Vagy az csak a nevelésben gátolt? Ja és képzeld, más embereknek is vannak gondjai, mégse passzolják le a gyerekeiket másnak :) Ha az elméddel vannak gondok és dilidokihoz kell járnod, akkor mondjuk nem kellene szaporodni, nem gondolod?
Remélem a mostani párod minél előbb rájön, miféle nő vagy. Csak ha szeret téged, lesz olyan balek, hogy megbocsátja a hazudozásodat meg be tudsz neki adni egy mesét arról is, miért is nem volt patkány dolog megválni a saját gyerekedtől.
Amúgy ahhoz képest, hogy nem ismeritek a kérdező teljes történetèt elég gyorsan dobálóztok azzal, hogy szar anya meg szar ember.. honnan tudjátok miért az apjával van a gyerek? Lehet 19 évesen nem volt olyan helyzet, hogy megtudjon neki adni mindent, így az apjánál van. Ez sem lehet könnyű már alapjáraton egy anyának, mármint a tudat hogy lekell mondanod a gyerekedről, mert nem tudod eltartani. Persze lehet itt ítélkezni, hogy szar ember, meg minek csináltatta fel magát stb. De attól még nem ismeritek a sztorit. Bárki hibázhat, hozhat rossz döntést. Lehet persze nem erről van szó, de ez is elképzelhető.
Egyébként kérdező, te meg igazán elmondhattad volna már az első találkozók alkalmával, hogy van egy gyereked. Sok férfinál ez kizáró tényező. Ha elhagy, akkor majd tanulsz belőle, legközelebb okosabb leszel. De kitudja lehet pozitívan csalódsz majd és semmi gondja nem lesz a gyerek témával. Szólj neki, de minél hamarabb.
Kerdezo. En csak annyit mondok, hogy jopar honapja volt itt egy no, aki hasonlo szituban jart. Maganban leveleztunk egy darabig. Az apa lelepett, amikor par honapos terhes volt. Es akkor ismerkedett meg valakivel. Csak par randi utan merte elmondani neki, megis happy end lett a vege. A novel egyutt a gyereket is bevallalta a ferfi.
43F
"Esetleg a Vatikánnak ne írjunk, hogy avassák szentté a kérdezőt meg a hozzá hasonló ribiket," - szerintem akkor már inkább azért, hogy átkozzák ki a hozzátok hasonló szörnyetegeket, akik nem a gyerek érdekét nézik, hanem a saját önzésüket emelik piedesztálra.
Ez még biblikusan is alátámasztható
(Királyok I. könyve 3. rész 16–18. vers)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!