Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem keres a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a párom?

Figyelt kérdés

Nem friss kapcsolatról van szó. Jó néhány éve már együtt vagyunk.

Az évek alatt rengeteg mindent átéltünk. Én próbáltam minden helyzetben támaszt nyújtani neki a kezdetektől fogva.

A nulláról kezdtük, nem volt se autó se semmi, az első 100 ezer megszerzésénél én voltam ott, én szedtem szét vele a motort évente 4-szer, mert tönkre ment az a használt vacak szinte havonta.

Nem azért mondom hogy érzelmileg zsaroljam vele, mert azért tettem mert mai napig szeretem csak fáj, hogy amióta megsikerült venni az új autót, lett egy jól fizető állása egyáltalán nem keres.

Ha én nem telefonálok nem beszélünk. Probálom neki elmondani, mi bánt,látszólag megis érti amikor már nem bírom tovább de másnapra elvan felejtve.

Már nem tudom mit kezdjek vele. Nem ilyen volt. Gondolkodtam azon pár napig hagyom, hadd hiányozzak neki de gyerekes dolognak tartom.

Biztos nincs neki más, csak talán elfelejtette hogy a régicsontok már bizonyítottak.

Voltatok már ilyen helyzetbe? Mit tennétek ha már a szép szó nem használ?

N

2019. szept. 25. 15:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond, hogy szintet lépett, csak számomra érthetetlen az, hogyha valaki velem volt akkor is mikor egy lyukas garasom se azzal miért bánok így. Nem a csóró énjét látom, értékelem és büszke vagyok rá, hogy fejlődött csak valahogy nem így kéne ezt kimutassa. Rákérdeztem hogy van e valakije, elmondása szerint meg sem kellene ilyennek forduljon a fejembe mert sérti még a gondolat is. Elmondom neki mi bánt egy napig érti, mára megint elvan felejtve.
2019. szept. 27. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!