Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnek hogy belemszeressen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek hogy belemszeressen?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolatban vagyok egy ferfival es ugy erzem teljsen oda vagyok erte, beleszerettem. Par honapja tart ez az egesz.. mit tegyek hogy szamitasba vegye hogy komolyabbra is fordulhatna a kapcsolat kozottunk?

L/24 o 26

2019. szept. 24. 15:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul erint mert abbahagyni semmikepp sem szeretnem vele :( mert legalabb addig is latom ... de talalkozokrol talalkozokra probalok jobban megfelelni neki es ez nagyon rossz h elhelyezett valahol es onnan nem mozdulok . Kozben meg lehet keresi azt akit el tud kepzelni baratnonek :(
2019. szept. 24. 16:58
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

6os: milyen gyakran találkoztatok április és július között ha szabad tudni?

Nagyon szerencsés vagy!

Én is szexkapcsolatba vagyok és ugy érzem beleszerettem a pasiba de nem mondtam el neki, de az elejéhez képest ő is sokkal figyelmesebb velem, ilyen sztorirol mint amit te leirtal en csak almodok! 🥺

2019. szept. 24. 17:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Te az a fajta lány vagy, aki legszívesebben minden kóbor kisállatot befogadna?

Nem kell mindenkit megmenteni.

Ha húzott egy falat és főleg, ha okkal tette miért jó az neked, hogy lebontsd, mikor neki most pont így jó.

Még ha egyszer sikerül is, az sokkal inkább a hosszú időn át tartó normális viselkedésed fogja eredményezni, nem női praktikák.

2019. szept. 24. 18:02
 14/23 A kérdező kommentje:

😅 igen olyasfajta vagyok,mondhatni

Az a baj h egy rettento erdekes embernek gondolom ,nagyon intelligens de valami tortenhetett az eleteben amiert a lanyokkal ilyen ... ( ne haragudjatok nem akarok alpari lenni, de az atlagnal joval kisebb meretekkel rendelkezik, es attol tartok ehhez lehet koze , valami komplexusa lehet ) persze az is lehet h csak siman nem akar tobbet tolem :(

2019. szept. 24. 18:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmet sajnos nem lehet "csinálni", nem lehet előállítani, sem kikövetelni - az vagy jön, vagy nem. Folytassátok amit eddig, add saját magad, legyél odaadó - ennél többet nem tudsz csinálni, nincs titkos praktika.
2019. szept. 24. 18:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen teljesen jogos ! Nem szeretnek nagykepunek tunni , de mindigis sokan udvaroltak nekem , es nem ertem hogy pont O neki miert nem kellek rendesen :( tudom nem minden a kulso, de ugy erzem jol kijovunk egymassal , adott lenne minden
2019. szept. 24. 18:39
 17/23 anonim ***** válasza:
30%

6-os vagyok, általában hetente-másfélhetente tudtuk megoldani, és én minden alkalommal egyre jobban éreztem, hogy szeretem. Egyik alkalommal amikor mellettem aludt, halkan belesúgtam a mellkasába, hogy szeretem... mint később kiderült, nem aludt, hallotta, és állítása szerint ő maga lepődött meg a legjobban, hogy nem érezte ettől rosszul, vagy furán magát, csak csendben elmosolyodott. Én meg sírtam utána mikor hazament, mert utáltam a viszonzatlan szerelem érzését xD Utána nem sokkal kezdtem azt érezni, hogy egyre figyelmesebb, gyakrabban írt, hívott, és gyakrabban is találkoztunk, majd július végén azt mondta, hogy kell neki velem az egész "csomag", próbáljuk meg. Hát azóta is a fellegekben járok :)

Szorítok neked és a kérdezőnek is!!

2019. szept. 24. 18:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Vegulis akkor kellett hozza az a “lokes” hogy hallotta h szereted ...

Jo ilyeneket olvasni,nagyon jol esik.itt barmilyen kerdest olvastam ezzel kapcsoltban mindenki csak karogott hogy elcsesztem mar mindent mert le mertem fekudni vele ...szerintem ezek az erzesek alakulhatnak,attol meg mert az elejen hozzam allt egy modon , ha megmutatja az ember a szeretheto oldalat lehet belegondol o is h hiszen jok is lehetnenk... nem gondolom h kizarja a lehetoseget csak azert mert mar szexeltunk ( nem mellesleg bagyon jo a szex)

2019. szept. 24. 19:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Amugy rohadtul irigyellek
2019. szept. 24. 19:10
 20/23 anonim ***** válasza:
2019. szept. 24. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!