Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnek hogy belemszeressen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek hogy belemszeressen?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolatban vagyok egy ferfival es ugy erzem teljsen oda vagyok erte, beleszerettem. Par honapja tart ez az egesz.. mit tegyek hogy szamitasba vegye hogy komolyabbra is fordulhatna a kapcsolat kozottunk?

L/24 o 26

2019. szept. 24. 15:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Semmit. Szexkapcsolatból nem nagyon szokott több kikerekedni. Pláne, hogy már hónapok óta összejártok, és a padinak eszébe sem jutott, hogy továbbgondolja a dolgot veled.
2019. szept. 24. 15:56
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Semmit.Az érzelmeket nem lehet kierőszakolni.
2019. szept. 24. 15:58
 3/23 A kérdező kommentje:
Akkor mashogy kerdezem . Ilyen szituacioban mit tehetek hogy “baratnosebbnek “ hassak?
2019. szept. 24. 16:02
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld felvetni a közös programok lehetőségét!
2019. szept. 24. 16:09
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Főzz neki, csinálj programot, pl filmezés szex előtt, aludj nála.
2019. szept. 24. 16:10
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

Mi is így indultunk, csak szex és más semmi, aztán minden igyekezetem ellenére beleszerettem. Nem mondtam el neki, mert nem akartam elveszíteni, de éreztem rajta is, hogy már nem csak lezavarjuk a szexet, egyre több a gyengédség és a figyelmesség, egyre többet találkozunk, aztán végül ő mondta ki, hogy többet szeretne tőlem - legnagyobb örömömre :)

Te nem érzed rajta, hogy változott volna az elejéhez képest? Ha nem tapasztalsz semmi ilyesmit (azért ezt mi nők általában megérezzük), akkor érdemes rákérdezni, mielőtt sérülni fogsz lelkileg. Hajrá!

2019. szept. 24. 16:30
 7/23 A kérdező kommentje:

#6os! Megkerdezhetem hogy mennyi ido alatt alakult ki ez benne ?

Nalunk ez nem tart egeszen 3 honapja se ... talan az utobbi idoben tobbet talalkoztunk de ugy erzem valamiert hogy direkt tartja a tavolsagot hogy ne szeressen meg . Osszebujva filmezunk szex utan , neha fozunk is egyutt, ha pedig nala alszom mindig ugy alszik el hog olel es ejszaka is tobbszor atkarol 😫 viszont azt erzem meghuzott magaban egy hatart..( lehet nem akar serulni, nagyon keves kapcsolata volt es hq ugy nezzuk egy sem mukodott igazan..) kicsit ilyen szempontbol fura a srac , az ismerosei is mindig ezzel cukkoljak hogy o ilyen maganyos tipus .. csak szeretnek megadni neki valamifele “meleg” erzest , ugy vettem eszre kiabrandult ebbol a baratnosdibol. Remelem ertitek

2019. szept. 24. 16:40
 8/23 A kérdező kommentje:
Probalok kedveskedni neki, volt h epo sutit sutottem amikor talalkozni hivott,abbol vittem neki... volt h nyaraltam baratnoimmel , onnen helyi bort vittem neki. Ezek csak figyelmessegek de szerintem jol esnek az embernek... es rajta is latom hogy orul, de valamiert az az erzesem h nem adja at magat teljesen mintha visszatartana valami
2019. szept. 24. 16:43
 9/23 anonim ***** válasza:
50%

6-os vagyok, április óta találkozgatunk, és valamikor július elején kezdett komolyodni a dolog a részéről is (nálam persze hamarabb, szerelmes lettem, mint az ágyú...).

Nehéz dolog ez, főleg ha tényleg komolyan gondolta, hogy ez csak szexkapcsolat, és te is ebbe mentél bele, könnyen lehet, hogy tényleg meghúzta azt a bizonyos határvonalat, vannak ilyen típusok. Próbáld meg finom jelzésekkel az értésére adni, hogy te többet érzel, de ne követelőzz, azzal szerintem elijesztenéd. Viszont ne húzd sokáig, mert lelkileg ez nagyon nem tesz jót neked, ha nem érzel a részéről változást, beszélj vele, mielőtt még jobban fog fájni.

2019. szept. 24. 16:48
 10/23 A kérdező kommentje:
:( koszonom
2019. szept. 24. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!