Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb, amit tehetnek?
Kétszer annyi mint te? Ha jól értem 40es pasasrol van szó..
Hát ebből Szerintem semmilyen formában nem fog jó dolog kisulni. Az én barátnőm együtt volt 16 évesen egy 36 évessel tényleg szerelemből. Akkor nem tűnt gaznak de így visszagondolva ez kicsit meredek.
Viszont ha most még jól ki is jöttök idővel a korkulonbseg tönkre fogja ezt tenni hidd el.
Náluk is ez volt. Eltero eletszakasz.
Azt nem tudom a kérdésből hogy van e családja a fickónak akar e egyáltalán, te akarsz e, és mikor? Most ha ez tényleg komoly kapcsolat meg szerelem mindket fel részéről, akkor ezeket is meg kell vizsgálni.
24N
#1: Elvalt, de gyerekei nincsenek. En szeretnek csaladot mondjuk 5-6 ev mulva, dehat igen, az o kora huzos ebben a temaban is:/
#2: Nyilvan tetszik, de nem szeretnek ertelmetlen kapcsolatba ugrani
Koszonom a valaszokat:)
Amint megtanulod lesz*rni mások véleményét, megtanulsz boldog lenni az életben.
Jól éreznéd magad vele? Hajrá. Néhányan összesúgnak majd a hátad mögött? Igen. És? Te tudod az igazságot, a többi ne érdekeljen. Élvezd az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!