Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a legjobb, amit tehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb, amit tehetnek?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok, es egy eve tanulok Moszkvaban egy uzleti foiskolan. Felig orosz vagyok, es a nyelvet is tokeletesen beszelem, ennek koszonhetoen ismertem meg egy ferfit, aki egyszer szinten itt vegzett, es meghivtak eloadast tartani, mert oriasi karriert futott be nemzetkozi szinten is. Es hat feltuntem neki, el is kezdtunk beszelgetni, de nagyon tavolsagtarto voltam vele, csak uzleti dolgokrol esett szo, semmi szemelyes. Aztan egy etteremben ujra osszefutottunk par nappal kesobb, es teljesen fellelkedesett, hogy megint talalkoztunk:D Meghivott vacsorazni, es rengeteget beszelgettunk, nagyon jol ereztem magam vele, ezert megadtam neki a szamomat. Masnap csorgott is a telefon, nincs-e kedvem talalkozni a heten. Talalkoztunk, es azota egyre tobbszor, viszont a tortenet buktatoja, hogy ketszer annyi idos, mint en, es nem szeretnem, ha az emberek “sugar baby”-nek neznenek, meg “jaj a 20 eves csinibaba osszejott az apjaval” kaliberu beszolasokat, mert nem errol van szo, tenyleg nem erdekel a penze, tisztelem ot a sikerei miatt, de nem varom el tole, es nem is akarom, hogy mostantol o fedezzen az eletemben barmit is, nekem ez megalazo lenne. Viszont felek, hogy a tarsadalmi “elvarasok” tonkretenne a kapcsolatot, ha esetleg ugy alakulna
2018. máj. 26. 00:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Kétszer annyi mint te? Ha jól értem 40es pasasrol van szó..

Hát ebből Szerintem semmilyen formában nem fog jó dolog kisulni. Az én barátnőm együtt volt 16 évesen egy 36 évessel tényleg szerelemből. Akkor nem tűnt gaznak de így visszagondolva ez kicsit meredek.

Viszont ha most még jól ki is jöttök idővel a korkulonbseg tönkre fogja ezt tenni hidd el.

Náluk is ez volt. Eltero eletszakasz.

Azt nem tudom a kérdésből hogy van e családja a fickónak akar e egyáltalán, te akarsz e, és mikor? Most ha ez tényleg komoly kapcsolat meg szerelem mindket fel részéről, akkor ezeket is meg kell vizsgálni.

24N

2018. máj. 26. 05:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés, ha úgyis őt akarod?
2018. máj. 26. 07:09
 3/5 A kérdező kommentje:

#1: Elvalt, de gyerekei nincsenek. En szeretnek csaladot mondjuk 5-6 ev mulva, dehat igen, az o kora huzos ebben a temaban is:/

#2: Nyilvan tetszik, de nem szeretnek ertelmetlen kapcsolatba ugrani

Koszonom a valaszokat:)

2018. máj. 26. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Amint megtanulod lesz*rni mások véleményét, megtanulsz boldog lenni az életben.

Jól éreznéd magad vele? Hajrá. Néhányan összesúgnak majd a hátad mögött? Igen. És? Te tudod az igazságot, a többi ne érdekeljen. Élvezd az életed!

2018. máj. 26. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, gyere hozzám a Havannára, hozz vagy 70 E forintot, én mondom Dá, meg haraso, én 44 vagyok.
2018. máj. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!