Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem előtörése egy későbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tefy0622 kérdése:

Szerelem előtörése egy későbbi találkozásnál?

Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan, hogy valakit nem szerettetek, aztán 1-2 esetleg 3-4 év után újra összefutottatok és vonzalmat vagy akár a későbbiekben szerelmet is éreztetek iránta? Például egy össze nem jött randizgatás után újra egymásba botlottatok pár év után és a szerelem megérkezett?

2019. szept. 23. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Volt
2019. szept. 24. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:
28%
Én ismerek olyat, akiknél az volt, hogy 6 éven keresztül volt egy ilyen szeretői viszony volt, de a férfi mindig mondta, hogy ő nem szerelmes, a nő pedig az volt. Közben voltak szünetek, amikor mindkettejüknek volt más, és úgy lett vége, hogy a nő megmondta a férfinek, hogy ő ezt így nem csinálja tovább, mert nem bírja már érzelmileg. És aztán nyolc hónap elteltével újra találkoztak. És valahogy a férfiban akkorra érett meg ez az érzés, most már házasok és van három gyerekük. Szóval vannak dolgok, de az az igazság, hogy még ha ilyen meg is történik, nem szabad arra építeni, hogy majd hátha... hanem csinálni kell a saját dolgodat, lefoglalni magad és hagyni, hogy visszajöjjön, és ha nem jön, akkor jobb is, hogy nem jött, és akkor lesz más, akivel jobb is lesz, mert kölcsönös a dolog.
2019. szept. 24. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem nem. Az első kapcsolatom után közvetlen jöttem össze valakivel,aki már a férjem,így esély se lett volna a fellángolásra az exemmel. De a férjemmel is volt szünet,amikor én mással voltam,de ő meg egy akkora tapló volt,hogy teljesen más érzelmeket váltana ki belőlem,ha találkoznánk.

Viszont olyan már előfordult,hogy egy fiú haverom szerelmet vallott,nyilván visszautasítottam,mert már vőlegényem volt,aztán mikor később találkoztunk,megtetszett és onnantól inkább nem kísértettem magam és többet nem találkoztunk. Mondjuk az ő esetében az a faramuci helyzet volt,hogy nagyon hasonlított a férjemre,csak közelebb lakott. Így nyilván volt bennem kísértés a kapcsolat elején,de aztán leküzdöttem és egy darabig még haverok maradtunk.

2019. szept. 24. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez max vonzalom. Sose lett jó vége, nem véletlen nem sikerült akkor sem.
2019. szept. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!