Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez a vallomás hülyeség lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a vallomás hülyeség lenne?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe évek óta szerelmes vagyok. Gyerekkori szerelem, 8 évesen szerettem belé..

Most 23 éves vagyok :D és még mindig felmegy az adrenalin ha meglátom, még mindig jól esik a szívemnek ha vele álmodom, még mindig elpirulok ha valaki felhozza. És nem hogy múlna az idők során az érzés, hanem erősödik.

Kezd már kicsit elegem lenni, hogy a nagybetűs szerelmet egy kisfiúhoz kötöm akiről már semmit nem tudok mert 10 éve nem beszéltünk.

Arra gondoltam, hogy csinálok egy kamu facebookot, és ott leírom neki hosszasan, hogy mi a helyzet. Úgy nincs vesztenivaló, meg én is túl lennék rajta. Olyan mintha egy helyben toporzékolnék, nagyon rossz. Nem merném magam felvállalni előtte mert van barátnője, meg ki tudja mi lenne a reakciója. De így talán az én érzelmeimnek is megtörne a jég és kicsit lenyugodnának. Vagy nem tudom.. Sosem csináltam ilyet.

Szerintetek jó ötlet? :/

2019. szept. 23. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szimplán ird ki magadból, jó részletesen, de ne mutasd meg neki. Fölösleges lenne.
2019. szept. 23. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kamu facebookkal mi értelme lenne?

szerintem is írd le, részletesen, aztán égesd el vagy valami, de ne mutasd meg neki, főleg ne arc nélkül.

2019. szept. 23. 08:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Annyira erős érzés az, hogy szeretem. Már bolondnak tartom magam.

Kb 7-8 évvel ezelőtt volt egy oldal ahol névtelenül lehetett egymásnak kérdéseket feltenni. Ott vettem a bátorságomat, és írtam neki. Semmi szerelmeses dolgot, csak hogy régi ismerőse vagyok. (Neki rengeteg ismerőse van). És ott azt írta vissza hogy írjak rá, mert tudni akarja ki vagyok. Nagy nehezen ráírtam facen, már akkor sok év telt el hogy nem beszéltünk, és meglepődtem rögtön azt válaszolta, hogy érezte, hogy én vagyok az.

Lehet ezt a vallomást is valahogy megérezné de akkor én elsüllyednék szégyenemben :D csak annyira van egy belső késztetés hogy 15 év után legalább annyiról tudassam hogy van egy lány aki ennyire szereti... Már én is röhögök magamon...

2019. szept. 23. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ismered, ez nem valodi szeretet es ennyi ev utan mar nem tul normalis dolog szerintem.
2019. szept. 23. 09:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem belé vagy szerelmes, hanem egy képbe,amit te festettél az arca mögé...

Találkozzatok, igyatok egy kávét, írj rá, hogy rég láttad és eszedbe jutott mi lehet vele, az még nem ciki. Aztán rájössz, hogy köze nincs ahhoz az emberhez, akinek te képzeled.

2019. szept. 23. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem az ask.fm nevű oldalra gondoltál. Ott lehetett kamu névvel irogatni másoknak.
2019. szept. 23. 10:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Kamu profillal semmit nem érnél el.És ha barátnője van hagy békén,ne az legyen,hogy te összezavartad őket.
2019. szept. 23. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!