Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyi a maximum korkülönbség, ami még belefér felnőttek esetében egy párkapcsolatba?
Érdekelnének a vélemények.. Én személy szerint vonzódtam már velem egykorú fiúhoz, és olyanhoz is, aki jóval idősebb volt nálam. Privátot nem kérek..
Azt gondolom, a kor csak egy szám, ha a szerelemről beszélünk, bár Én max. 22-23 évnél húznám meg a határt.
Olyan emberrel azért már nem szívesen kezdenék, aki 25, vagy akár 30 évvel idősebb nálam.
80. Én sem mondom meg neked hol kéne nézelődnöd!
Ott nézelődöm, ahol akarok. 20-as, 30-asok állnak sorba.
Miért választanék egy öregedő férfit, amikor egyébként is sokuk minimum tízzel többnek néz ki. Se egészségükre, se külsejükre nem figyelnek!
80
A párom 10 évvel fiatalabb nálam. Ő idősebbnek néz ki, én fiatalabbnak. Tökéletesen összeillünk minden szempontból.
Ne legyél már ilyen gyöpös, hogy egy nőnek csak tőle (jóval) idősebb párja lehet!!!
Gondolom az a gondod, hogy te 50-esként (jóval) fiatalabbakat szeretnél, akik szóba sem állnak veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!