Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyi a maximum korkülönbség, ami még belefér felnőttek esetében egy párkapcsolatba?
Érdekelnének a vélemények.. Én személy szerint vonzódtam már velem egykorú fiúhoz, és olyanhoz is, aki jóval idősebb volt nálam. Privátot nem kérek..
Azt gondolom, a kor csak egy szám, ha a szerelemről beszélünk, bár Én max. 22-23 évnél húznám meg a határt.
Olyan emberrel azért már nem szívesen kezdenék, aki 25, vagy akár 30 évvel idősebb nálam.
Úgy gondoltam 5, max 10 évvel idősebb férfi az ideális. Aztán találkoztam a párommal, aki 16 évvel idősebb nálam. Nehéz volt az eleje, leginkább a családjaink reakciói miatt aggódtam, de egész jól fogadta mindenki.
3 éve élünk együtt, boldogok vagyunk.
Amúgy a 16 is annyira soknak hangzik nekem. Nyilván a mindennapokban nem gondolok rá, de mondjuk egy ilyen kérdésnél eszembejut, hogy húú 16 évvel idősebb, meg mindenki hogy leszólja a hasonló korkülönbségű párokat, én meg belegondolok és teljesen normálisan élünk, egyikünk sem klinikai eset, mint ahogyan a kedves gyakorizók egy része gondolja.
Szóval ugyanígy kimondva/leírva a 20 vagy a 25 év korkülönbség is nagyon soknak tűnik, de aki benne él egy ilyen párkapcsolatban annak meg gondolom teljesen természetes.
22n
Szerintem kb a 20-30 ev kozotti korkulonbseg pasi javara meg hataron belul van,de afolott mar gusztustalan,nem normalis beteges a pl. a 40ev korkulonbseg mar reszemrol egyszeruen taszit.
Mit akarna pl egy 70 eves mondjuk egy 20-30evestol? Nem sok jot..
En is szeretek valakit akivel 20ev folotti korkulonbseggel vagyunk,de egyaltalan nem latszik rajta. :) :D
Fel a fejjel. ;)
$35, ha beleszeret, akkor már tök mindegy, hogy mennyi az annyi! 😀
A szerelem már csak ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!