Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyi a maximum korkülönbség, ami még belefér felnőttek esetében egy párkapcsolatba?
Érdekelnének a vélemények.. Én személy szerint vonzódtam már velem egykorú fiúhoz, és olyanhoz is, aki jóval idősebb volt nálam. Privátot nem kérek..
Azt gondolom, a kor csak egy szám, ha a szerelemről beszélünk, bár Én max. 22-23 évnél húznám meg a határt.
Olyan emberrel azért már nem szívesen kezdenék, aki 25, vagy akár 30 évvel idősebb nálam.
Komoly kapcsolatnál nagyon maximum 10 év, bár legyen inkább kevesebb. Nem jó dolog egyedül megoregedni, ezen pedig nem segít az, hogy a férfiaknak a fiatalabb nők a mániáik, plusz átlagban rövidebb ideig is élnek, mint a nők.
A legjobb, ha két egykorú ember jön össze.
Beleszerettem valakibe, aki majdnem egy húszassal idősebb nálam. Tehát nálam ez a felső korhatár.
Az más kérdés, hogy csak addig működik, amíg szexről van szó.Én hiába venném komolyan, ha a másik nem akar többet, valamelyest reális okok miatt.
Em ismerek olyat 24-40 (nö az idösebb)ahol most hazasodnak meg gyereket terveznek.
Szerintem sem a kor a lenyeg hanem hogy kivel egyeznek a célok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!